Πατώντας σε γνώριμο έδαφος, ο Δημήτρης Κατριβέσης μεταφέρει την αύρα της περουβιανής κουζίνας στην καρδιά της Αθήνας, στο δικό του πλέον χώρο που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στα μέσα Ιουνίου.

Η δημιουργία ενός νέου χώρου με χαλαρό στιλ που θα διαθέτει εξ ολοκλήρου το προσωπικό στίγμα του σεφ φιλοξενώντας τη γνώση και το πάθος του για την περουβιανή κουζίνα ήταν ζήτημα χρόνου. Το νέο του εγχείρημα λοιπόν, θα έχει το χαρακτήρα του περουβιανού μπιστρό και pisco bar συστήνοντας στο κοινό ποικιλία από ceviches, tiraditos κ.ά αλλά και περουβιανά macerados και chilcanos, κοκτέιλ δηλαδή με βάση το παραδοσιακό περουβιανό απόσταγμα pisco.

13254223_219421285111065_4890699477788697643_n

Στον προσιτό κατάλογο την τιμητική τους θα έχουν signature πιάτα με «leche de pantera» (γάλα πάνθηρα) και όχι μόνο αλλά και κοκτέιλ με piscos αρωματισμένα με βανίλια, φιστίκι κ.ά. που θα παρασκευάζονται με τη βοήθεια ενός περιστροφικού αποστακτήρα. Η ανοιχτή κουζίνα, όπως μάς είπαν χαρακτηριστικά, είναι μεγαλύτερη από την ίδια τη σάλα ενώ στο concept δεν συμπεριλαμβάνονται σερβιτόροι αφού οι ίδιοι οι μάγειρες αναλαμβάνουν όχι μόνο την παρασκευή πιάτων και κοκτέιλ αλλά και το σερβίρισμά τους. Θα σάς πούμε περισσότερα μόλις το δοκιμάσουμε…

info
Καλογριώνη 6, Αθήνα

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr