Ο Ελληνο-Ισπανός σεφ Μίλτος Αρμένης ετοιμάζει ένα μοντέρνο μεζεδοπωλείο με ανατρεπτικούς μεζέδες που θα στεγαστεί στο χώρο που ήταν «η κοκκινοσκουφίτσα και ο κακός λύκος».

Στο εγχείρημα που γαστρονομικά ήδη έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες, στα αλίπαστα και τα αλλαντικά θα βάλει το χεράκι του και ο Γρηγόρης Χέλμης από το ΜεΖέν, με τον οποίο ο Μίλτος Αρμένης έχει συνεργαστεί με επιτυχία στο Omikron. Όπως μάς είπε ο σεφ, πρόκειται για μια ιδέα που γεννήθηκε κατά την περίοδο της καραντίνας και στο μενού, που ακόμα είναι υπό διαμόρφωση, θα βρίσκουμε πιάτα σε πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής, απλά αλλά και με δημιουργικό άγγιγμα. Εδώ, στη λογική της πλήρους αξιοποίησης της πρώτης ύλης, ακόμα και οι δεύτερες κοπές θα έχουν πρώτο ρόλο σε ένα μενού που θα αλλάζει καθημερινά με επιλογές όπως η μπρουτάλ πίτσα «μαγειρίτσα» με εντόσθια, μεδούλι και γλυκάδια που θα ψήνουν στον ξυλόφουρνο, οι σαρδέλες στιφάδο, το χειροποίητο τσορίθο μπακαλιάρου με ρεβίθια, το μαντί με κέτσαπ παστιτσάδας κ.ά. Περισσότερα θα σάς πούμε μετά τις 10 Νοεμβρίου που ανοίγουν.

info
Προύσης 13, Νέα Φιλαδέλφεια

Δείτε επίσης

Blind Beggar: Ένας «Τυφλός ζητιάνος» που ξέρει από καλό κοκτέιλ

Brilliant Βurger: Burgers δια χειρός Metayer στη Νέα Ερυθραία

Le Pavillon: Το νέο εστιατόριο του Jean-Charles Metayer στην Αθήνα

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr