Η πανέμορφη ηθοποιός Λίνα Σακκά, που αγαπήσαμε στις σειρές “ 40 κύματα” και “Γοργόνες”, αποφάσισε να δοκιμάσει τις ικανότητές της στον χώρο της εστίασης, ανοίγοντας ένα πανέμορφο και φιλικό bistro στη Νέα Φιλαδέλφεια.

sakka

Στο Marlin’s House μπορείς να απολαύσεις τον καφέ και το τσάι σου ή να δοκιμάσεις λαχταριστά street foods. Και όλα αυτά ενώ οι μικροί της παρέας παίζουν με άλλα παιδιά σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους ή απασχολούνται από μουσικοκινητικές δραστηριότητες υπό την επίβλεψη παιδαγωγού. Ακριβώς αυτή η ανάγκη ύπαρξης ενός χώρου όπου τα παιδιά θα μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά με ομαδικές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν θεατρικό παιχνίδι, κίνηση, χορό και μουσική, ήταν αυτό που ενέπνευσε την Λίνα να ανοίξει το συγκεκριμένο μαγαζί.

marlin's

“Με απασχολούσε πολύ να κάνω κάτι εντελώς διαφορετικό παράλληλα με το θέατρο. Όσο επιτυχημένη κι αν είναι μια θεατρική δουλειά διαρκεί για περίπου έξι μήνες. Οι υπόλοιποι έξι μήνες δεν ήθελα να έχουν αδράνεια. Είμαι μια νέα μαμά. Ο γιος μου είναι 5,5 ετών και τα 2-3 τελευταία χρόνια που είμαι ακόμα περισσότερο αφοσιωμένη στο μεγάλωμά του -μιας και οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου το επέτρεπαν πριν- παρατήρησα ότι δεν έβρισκα εύκολα έναν χώρο αναψυχής που θα τον βοηθούσε να κοινωνικοποιηθεί με δημιουργικότητα και παράλληλα εγώ να μπορώ να χαλαρώσω και να απολαύσω έναν καφέ με ηρεμία.”, δήλωσε σε συνέντευξή της η ηθοποιός.

marlin's2

Εμείς απλά δεν βλέπουμε την ώρα να επισκεφθούμε το bistro μαζί με τους μικρούς μας φίλους και να δοκιμάσουμε τα πιάτα του!

info
Δεκελείας 125, Νέα Φιλαδέλφεια

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr