Μια νέα ψηφίδα προστέθηκε πρόσφατα στο χάρτη των bar- restaurant που συνδυάζει την κουλτούρα του Παρισιού με την ενέργεια της Νέας Υόρκης.

Στην τοποθεσία που βρίσκαμε τις «Πόρτες» βρίσκεται πλέον το «Papillon», το οποίο παρουσιάζει ενδιαφέρον και γαστρονομικά-δεδομένου ότι την κουζίνα έχει αναλάβει ο ικανός Ιωάννης Μαρκαδάκης- αλλά και αισθητικά φέροντας την υπογραφή του αρχιτέκτονα Μηνά Κοσμίδη.

Το νεοαφιχθέν all day bar – restaurant χωρίζεται σε 2 βασικούς χώρους: το bar, αριστερά από την είσοδο, με τραπέζια σε ελεύθερη διάταξη στο χώρο και έργα τέχνης που αποτυπώνουν την κίνηση του δρόμου και το εστιατόριο, που έχει στηθεί με πιο στιβαρή αισθητική. Χαρακτηριστική η γυάλινη δίρριχτη στέγη που επιτρέπει την είσοδο του φυσικού φωτός και το deli bar, που τοποθετήθηκε στο βάθος. Ο χώρος είναι ανοιχτός από τις 9 το πρωί για καφέ και πρωινό ενώ από το μεσημέρι ο σεφ ετοιμάζει πιάτα με γαλλικό και ιταλικό χαρακτήρα διαμορφωμένα με σύγχρονη νοοτροπία όπως ριζότο με άγρια μανιτάρια, μασκαρπόνε, θυμάρι, παρμεζάνα και μαύρη τρούφα μπούτι πάπιας με καμπερνέ και baby καρότα κ.ά. Το προσεγμένο σύνολο συμπληρώνει η ενημερωμένη λίστα με περίπου 100 ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα και ενδιαφέρουσες προτάσεις για κοκτέιλ.

info
Λ. Κηφισίας 242 & Σολωμού 1, Νέο Ψυχικό, τηλ. 210 6744441

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr