Στο νέο αρχοντικό που στεγάζει και την Κάβα Vinifera στην Κηφισιά εδώ και λίγες μέρες λειτουργεί το Parla, ένα νέο εστιατόριο με ιταλικό γευστικό προσανατολισμό, στην κουζίνα του οποίου βρίσκουμε έναν από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του, το Θοδωρή Παπανικολάου.

parla

Το εγχείρημα του Γιώργου Τσούτσου και του Μιχάλη Ζερβογιαννάκη φιλοξενείται σε ένα όμορφο αρχοντικό και χαρακτηρίζεται από ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον μενού που συνοδεύεται από μια ενημερωμένη οινική λίστα που αποτελείται κατά κύριο λόγο -όπως είναι αναμενόμενο- από ιταλικά κρασιά. Τα ηνία στην κουζίνα έχει αναλάβει ο εξαιρετικά ταλαντούχος Θοδωρής Παπανικολάου, τον οποίο γνωρίσαμε στην εμβληματική σαντορινιά «Σελήνη» αλλά και το σύντομο πέρασμα που έκανε από το αθηναϊκό «Sense». Δεδομένης της εξαιρετικής γαστρονομικής γραφής του σεφ, οι προσδοκίες μας αναφορικά με τον χαρακτήρα των πιάτων του είναι αρκετά υψηλές. Ταρτάρ από Chianina, bonito vitellato, ριζότο με αγκινάρες, flakes αποξηραμένων raspeberries και αρνίσια γλυκάδια, γουρουνόπουλο με ζαμπαγιόν από Vinsanto κ.ά είναι μερικές από τις προτάσεις του σεφ. Θα σας πούμε περισσότερα μόλις το επισκεφθούμε.

info
Λεωφ. Κηφισίας 317Β, Κηφισιά, τηλ. 210 6202890

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr