Ο σεφ και δημιουργός τou Sushi Academy Γιάννης Κοντοτάσιος έστησε σε κτίριο του 1927 ένα μοντέρνο εστιατόριο στην Πανόρμου αφιερωμένο -πού αλλού;- στο sushi.

Από την ανοιχτή κουζίνα του βγαίνουν προτάσεις edo-style sushi, που ουσιαστικά είναι κομμάτι της μοντέρνας ιαπωνικής κουζίνας ενώ ένα κομμάτι του μενού στηρίζεται σε επιλεγμένα κρέατα από την Αργεντινή. Οι επιλογές μπορούν να συνδυαστούν με σάκε, ουίσκι, ιαπωνικές μπίρες και ετικέτες ελληνικών κρασιών.

info
Δουκίσης Πλακεντίας 73, Αμπελόκηποι.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr