Λίγο πριν την την άφιξη της τρέχουσας χρονιάς η γαστρονομική σκηνή της Γλυφάδας εμπλουτίστηκε με ένα νέο, ενδιαφέρον εγχείρημα το οποίο, δεδομένου ότι το τιμόνι της κουζίνας ανέλαβε ο ταλαντούχος Άγγελος Μπακόπουλος, αναμένεται να συζητηθεί.

Ο σεφ είναι γνωστός στη γαστρονομική πιάτσα από το ενδιαφέρον προφίλ της κουζίνας που παρουσίασε στο ξενοδοχείο Doryssa Seaside Resort της Σάμου και στο Katikies της Μυκόνου. Η φιλοσοφία της κουζίνας του στο Silar κινείται στο πλαίσιο των ελληνικών γεύσεων, αποτυπωμένων με μοντέρνα ματιά με διεθνείς πινελιές. Εδώ θα δοκιμάσετε προτάσεις με άριστες πρώτες ύλες από διάφορα μέρη της Ελλάδας όπως η surf ‘n turf συναγρίδα με μοσχαρίσιο γλυκάδι και dashi, χτένια με μανταρίνι και μοσχαρίσια γλώσσα, παντζάρια με παγωτό κατίκι Δομοκού, καβούρι σε χυμό από αγγούρι, λαβράκι σεβίτσε με σορμπέ πιπεριάς κ.ά. Άξιο ειδικής μνείας είναι το ότι φτιάχνουν επίσης δικά τους αλλαντικά και ψωμιά ενώ διαθέτουν μια ενδιαφέρουσα οινική λίστα αποτελούμενη κυρίως από κρασιά του ελληνικού αλλά και του διεθνή αμπελώνα. Θα επανέλθουμε με γευστικές εντυπώσεις.

info
Αρτέμιδος 3, Γλυφάδα, τηλ. 21 0898 2831

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr