Η νέα άφιξη στο Χαλάνδρι είναι ένα φινετσάτο στέκι με μεσογειακές γευστικές αποχρώσεις.

Περιβάλλον με κυρίαρχα στοιχεία το ξύλο και την πέτρα με όμορφες κεραμικές λεπτομέρειες -όλα επιμελημένα από τον αρχιτέκτονα Στέλιο Βακιρτζή- και κουζίνα με ενδιαφέρουσες προτάσεις δια χειρός του σεφ Στέφανου Πρίσκα δίνουν το στίγμα του νέου χώρου στην πιάτσα του Χαλανδρίου. Οι γευστικές προτάσεις περιλαμβάνουν πιάτα φτιαγμένα με εποχικές πρώτες ύλες που ο σεφ παρουσιάζει σε μενού για brunch ή δείπνο με πληθώρα επιλογών. Το μενού συνοδεύεται από μια καλά ενημερωμένη λίστα κρασιών από τον ελληνικό και ξένο αμπελώνα ενώ στην μπάρα σερβίρεται μια ενδιαφέρουσα λίστα από signature cocktails.

info
Παπανικολή 18, Χαλάνδρι, τηλ. 2106855123

Δείτε επίσης
Το come back του Dirty Ginger

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr