Στο χώρος που φιλοξενούσε τις Χάντρες στο Θησείο άνοιξε πριν λίγες μέρες ένα ατμοσφαιρικό bar – restaurant.

Ο χώρος είναι πλήρως ανανεωμένος και το γευστικό κομμάτι που έχει αναλάβει ο σεφ Αλέξανδρος Καρανικόλας έχει επίσης ενδιαφέρον ενώ τα γλυκά επιμελείται η Δέσποινα Ζαρίκου. Στο μενού θα βρείτε πιάτα όπως χτένια με σπαράγγια, τσιπς από τσορίθο και πέρλες λεμινιού, αρνίσια πικάνια με κρέμα φασολιού ενώ ενδιαφέρον έχει και η μπάρα με signature cocktails που επιμελείται ο Γιάννης Νάτσης.

info
Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 1Α, Θησείο.

Δείτε επίσης

«O Πέτρος και ο Λύκος»: Στο νέο ουζερί του Χαλανδρίου για σπιτικούς μεζέδες

Le Pavillon: Ανοίγει την Πέμπτη το νέο εστιατόριο του σεφ Jean-Charles Métayer

Barolo: Εστιατόριο-delicatessen με γεύσεις δια χειρός Μιχάλη Νουρλόγλου

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr