Ο ανατρεπτικός σεφ Ηλίας Σκουλάς συνεργάζεται με το Γιάννη Ακτύπη και το αποτέλεσμα είναι μια νέα hot street food προσθήκη στην πολύβουη πιάτσα της Κολοκοτρώνη.

Το μικρό αυτό μαγαζί , όπως λέει ο σεφ, έχει σχεδιαστεί ώστε να γίνει η απόλυτη πρόταση ποιοτικού -γρήγορου- φαγητού στο κέντρο της Αθήνας. Burger Harakiri, Chicken from Space, War Dog, Su Zu Ka ki, πατάτες poutine, το Τούρκικο, Green and Yellow dumplings, Blue Corn Chicken Tacos, και η Bondiola η «αλήτικη» μπριζόλα απ την Αργεντινή που την βρίσκεις σε καντίνες έξω από τα γήπεδα του Buenos Aires είναι μερικές από τις προτάσεις που ετοιμάζουν επί τόπου και σε προκαλούν να τις δοκιμάσεις μόνο με το άκουσμά τους. Εναλλακτικές φρέσκες ελληνικές μπίρες και διακόσμηση που παραπέμπει σε Βερολίνο και Νέα Υόρκη (από την δημιουργική ομάδα Saint of Athens) συμπληρώνουν την ενδιαφέρουσα εικόνα του μαγαζιού για το οποίο θα σάς πούμε περισσότερα προσεχώς που θα το δοκιμάσουμε.

info
Κολοκοτρώνη 11, Αθήνα.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr