Μια μεγάλη ποικιλία από εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα απ΄ όλη την Ελλάδα βάζει στα καλάθια του το Τυροκομείο Κωσταρέλου και συνθέτει δώρα που -αν μη τι άλλο- είναι σίγουρο ότι θα πιάσουν τόπο αυτές τις γιορτές!

Γνωστό για τα εξαιρετικά τυριά και γαλακτοκομικά του προϊόντα, το Τυροκομείο Κωσταρέλου θέλησε να δώσει στους πελάτες του τη δυνατότητα να βρουν εκτός από τα προϊόντα του Τυροκομείου διαλεχτά παραδοσιακά προϊόντα από μικρές ελληνικές οικοτεχνίες. Σάλτσες, χειροποίητα ζυμαρικά, λάδια,βότανα, ξηρούς καρπούς, μέλι, αποξηραμένα φρούτα, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού και πολλά άλλα είδη συνδυάζονται μεταξύ τους και με εκλεκτά τυριά και συνθέτουν ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς.

Kostarelos238744V.Paterakis

Από τη μεγάλη ποικιλία που θα βρείτε, μπορείτε να δημιουργήσετε, όμως και τα δικά σας καλάθια στην τιμή που επιθυμείτε και να προσφέρετε όμορφα δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Info
Τυροκομείο – Πρατήριο: 26 Χλμ. Παιανίας Μαρκοπούλου, τηλ. 22990 25569. Καταστήματα υπάρχουν στο Μαρκόπουλο, στην Παλλήνη, στο Πόρτο Ράφτη και στα Βριλήσια (Λεωφ. Πεντέλης 46).

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr