H ιαπωνική κουζίνα γίνεται πιο εύκολη υπόθεση με τη σειρά προϊόντων Saitaku, που μας μυεί στα οφέλη της υγιεινής ιαπωνικής διατροφής.

«Saitaku» σημαίνει καλή διαλογή και αυτή είναι και η «ιστορία» που κρύβεται πίσω από κάθε ετικέτα. Υλικά για sushi, σάλτσες, σούπες, noodles και snacks, παράγονται και συσκευάζονται, χρησιμοποιώντας αυθεντικές μεθόδους και υλικά μοναδικής ποιότητας.

Εδώ, μπορεί κάποιος να βρει όλα τα απαραίτητα υλικά, που χρειάζεται για να ξεκινήσει να μαγειρεύει ιαπωνικά πιάτα. Για παράδειγμα, το «Sushi Kit» περιέχει όλα όσα χρειάζονται για να φτιάξει κάποιος γνήσιο, ιαπωνικό σούσι.

Επίσης, μπορεί κάποιος να ανακαλύψει προϊόντα βασισμένα στο δημοφιλές, Wasabi (γουασάμπι), όπως το «Wasabi Peanuts» που είναι φιστίκια με γεύση γουασάμπι και που αποτελούν καλό συνοδευτικό σε μια κρύα ιαπωνική μπίρα. Ακόμη, τα συνοδευτικά για sushi, όπως το «Sushi Ginger» με λεπτές φέτες τζίντζερ μαριναρισμένες σε ξίδι και ζάχαρη προσφέρουν μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία. Δες τα προϊόντα της σειράς ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης:
Κορυφαίος Ιάπωνας σεφ αποκαλύπτει πώς πρέπει να τρώμε το σούσι

Τα πάντα για το σούσι (για να μη σε πιάσουν αδιάβαστο)

Sushi σοκολάτας έχετε δοκιμάσει;