Η καλύτερη φίλη της γυναίκας τα τελευταία χρόνια, η Sweete Stevia, ανανεώθηκε και μας συστήνει τη μικρή Sweete που μας γλυκαίνει χωρίς περιττές θερμίδες!

SWEETE-character

Η μικρή Sweete είναι η νέα χαριτωμένη φιγούρα της Sweete Stevia, που αποτελεί τη νέα ηρωίδα του προϊόντος όπου μέσα από τη συσκευασία, το site της εταιρείας και τα social media προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για να γεμίσουμε με “Σκέτη Γλύκα!” την καθημερινότητά μας.

Sweete-Family-products

Παράλληλα, μάς συστήνει τις ανανεωμένες συσκευασίες της, στις οποίες κυριαρχεί το έντονο ροζ. Συγκεκριμένα, στη γκάμα της Sweete Stevia βρίσκουμε την ολοκαίνουρια συσκευασία Sweete 100 δισκίων, τα οποία διαλύονται εύκολα σε κρύα και ζεστά ροφήματα, καθώς και το νέο κουτί Sweete των 100 sticks με 100 μονές μερίδες σε κρυσταλλική μορφ (κάθε μερίδα ισοδυναμεί με ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρης), ενώ η νέα συσκευασία συνοδεύεται και από τη βελτιωμένη γεύση της Sweete Stevia. Τέλος, στην οικογένεια της Sweete θα βρίσκουμε από τον Ιούλιο το επίσης ανανεωμένο σακουλάκι Sweete 150γρ., το οποίο επίσης διαθέτει βελτιωμένη γεύση και κρυσταλλική μορφή, ενώ περιέχει και ειδικό κουταλάκι μεριδοποίησης.

Η Sweete Stevia, το γνωστό φυσικό γλυκαντικό από το φυτό στέβια, απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να διατηρήσουν τη γραμμή τους, σε όσους αναζητούν ένα ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο διατροφής, αλλά και σε όλη την οικογένεια, για να μη στερείστε τις γλυκές γεύσεις σε κάθε τους εκδοχή.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr