Σε νέες εντυπωσιακές συσκευασίες και με 2 ολοκαίνουριες γευστικές προτάσεις, κυκλοφορεί η σειρά Ρύζι με λαχανικά Μπάρμπα Στάθης. Γνωρίστε την σήμερα, στις καταψύξεις των σούπερ μάρκετ και, μέσα από το συναρπαστικό online game RICE Match, επιδοθείτε στους πιο γευστικούς συνδυασμούς.

Ο Μπάρμπα Στάθης, ο ειδικός στα λαχανικά εδώ και μισό αιώνα, φέρνει στο πιάτο μας τα καλύτερα λαχανικά για τις πιο νόστιμες σπιτικές συνταγές. Στις νέες, γεμάτες χρώμα συσκευασίες, ο Μπάρμπα Στάθης συνδύασε λαχανικά τόσο φρέσκα όσο τη στιγμή που κόπηκαν και εκλεκτό ελληνικό ρύζι από τους ορυζώνες της Μακεδονίας σε 5 διαφορετικούς συνδυασμούς:

* Ρύζι με καλαμπόκι, Ρύζι με μανιτάρια αλλά και Κίτρινο ρύζι Mexicana: τρεις γευστικοί συνδυασμοί που έχουν ήδη κατακτήσει τη θέση τους στο καθημερινό τραπέζι. Αναζητήστε τους στις νέες συσκευασίες.
* Ρύζι καστανό με ρεβίθια: ένας νέος, πρωτοποριακός συνδυασμός καστανού ρυζιού με ρεβίθια, σταφίδες και αρακά. Πηγή πρωτεϊνών, φωσφόρου και… θρεπτικής απόλαυσης.
* Ρύζι κίτρινο με πιπεριές και κουρκουμά: ακόμη μία νέα γευστική πρόταση που ξεχωρίζει για τη μοναδική γεύση της και το χρώμα που θα δώσει σε κάθε πιάτο.

Έτοιμο σε 15 μόλις λεπτά, το Ρύζι με λαχανικά Μπάρμπα Στάθης αποτελεί την πιο πρακτική και γευστική επιλογή για ένα υγιεινό πλήρες γεύμα ή ένα εξαιρετικό συνοδευτικό.

RICE_HIGHRES_DELTIO_TYPOY

Αναζητήστε το σήμερα στις καταψύξεις των σούπερ μάρκετ και γνωρίστε ολόκληρη τη σειρά ακόμη καλύτερα και μέσα από το συναρπαστικό online game RICE Match, ένα παιχνίδι από τα βάθη της κατάψυξης. Κάντε τους σωστούς συνδυασμούς λαχανικών με το ρύζι, κερδίστε κάθε εβδομάδα Ρύζι με λαχανικά Μπάρμπα Στάθης και πολλά ακόμη δώρα.

Δείτε τη νέα ταινία εδώ

info
www.barbastathis.com
Facebook: www.facebook.com/barbastathis.gr
Instagram: @barbastathis
Youtube: http://www.youtube.com/c/BarbaStathiscom

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr