Το Βιτάμ είναι η μαργαρίνη που μάθαμε από τη μαμά μας. Μαζί της φτιάξαμε τα πρώτα μας κέικ, νόστιμα παστίτσιο και μπεσαμέλ, πίτες και τυροπιτάκια κουρού, αυτό αλείψαμε στο ψωμί και τη φρυγανιά μας μαζί με το μέλι και τις σπιτικές μαρμελάδες.

vitamVITAM-KLASIKO

Η μαργαρίνη Βιτάμ γεννήθηκε το 1947. Η συνταγή του βασίζεται σε απλά συστατικά: φυτικά έλαια υψηλής διατροφικής αξίας και νερό. Ωστόσο, το Βιτάμ έχει προσαρμοστεί στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες, έχει εμπλουτιστεί με απαραίτητες θρεπτικές ουσίες και έτσι είναι μια εύκολη, γευστική και καθημερινή πηγή ω-3 & ω-6 λιπαρών και βιταμινών A, D & Ε, που είναι απαραίτητα τόσο για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών όσο και για όλη την οικογένεια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί τα συγκεκριμένα λιπαρά δεν μπορεί να τα συνθέσει ο οργανισμός από μόνο του και, όπως δείχνουν έρευνες, δεν τα προσλαμβάνουμε στις ποσότητες που πρέπει.

VITAM-CULINESSE

Όπως είπαμε, το Βιτάμ έχει πάρα πολλές χρήσεις -μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ίδιο εύκολα αλειμμένο σε μια φέτα ψωμί στο πρωινό, στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Έτσι, δίπλα στο Βιτάμ Κλασικό θα βρείτε το Βιτάμ Soft, το Βιτάμ Soft Light και το Βιτάμ Soft με Γιαούρτι. Επίσης, κυκλοφορεί το Βιτάμ Culinesse, ιδανικό για σοτάρισμα και τηγάνισμα, καθώς αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να καίγεται και να «πιτσιλάει».

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr