Καβουρδισμένα φουντούκια σουσάμι, μέλι, νιφάδες βρώμης, αποξηραμένη γύρη, ηλιόσποροι, κρισπ ρυζιού και καλαμποκιού δουλεμένα με μέλι ανθέων και κομμένα σε τετράγωνα κομμάτια συνθέτουν την πλούσια γεύση της.

bara

Η μπάρα της αρτοποιίας Ζέω στη Θεσσαλονίκη είναι μια βόμβα γεύσης στο στόμα. Μια βόμβα ενέργειας, βιταμινών και ιχνοστοιχείων στον οργανισμό και σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου. Δοκίμασέ τη και θα μας θυμηθείς!

info
Ζέω Αρτοποιία, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 632551.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr