Ο καθηγητής Αστροφυσικής Μιχάλης Τσαμπαρλής έχει καταφέρει να αναπτύξει μία δική του τεχνική ξήρανσης, που δίνει ημίξερα φρούτα και λαχανικά, ανάμεσα τους και το περίφημο μαύρο σκόρδο. Ο γιος του Δημήτρης πάλι, προσθέτει συνεχώς νέα προϊόντα στη γκάμα τους.

Τελευταία δημιουργία τους η σκόνη μαύρου σκόρδου, ένα ιδιαίτερο καρύκευμα που μπορείτε να προσθέσετε σε ψητά κρέατα, σάλτσες, dressing για σαλάτες και ντιπ, με κάθε κουταλιά γλυκού να αντιστοιχεί σε περίπου 1 σκελίδα σκόρδο.

mauro skordo (2)

Φτιάχνεται αποκλειστικά από βιολογικά σκόρδα Ελλήνων παραγωγών, που ωριμάζουν για 90 μέρες αποκτώντας μαύρο χρώμα, χαρακτηριστικό άρωμα και πιο γλυκιά γεύση και στη συνέχεια, τα αλέθουν σε πούδρα. Θα το βρείτε σε delicatessens, καταστήματα με βιολογικά προϊόντα και μέσω του e-shop τους.

info
Γνήσιες Γεύσεις, Θέση Αρκούδα, Κιάτο Μουλκίου, Κόρινθος, www.genuinetastes.com

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr