Στην πολυβραβευμένη οικογένεια της E-La-Won προστέθηκε ένα ακόμα μέλος υψηλής ποιότητας, σπάνιας γεύσης και διατροφικής αξίας.

Το νέο προϊόν του ελαιοπαραγωγού Ιωάννη Καμπούρη είναι ένα ελαιόλαδο περιορισμένης παραγωγής από αγριελιά και μποτσικολιά, μια μικρόκαρπη τοπική ποικιλία της Ηλείας. Ισορροπημένο και με ευχάριστη πικρίλα, το νέο αυτό προϊόν έχει χαμηλή οξύτητα, είναι πλούσιο σε Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα καθώς και βιταμίνη Ε. Η αγριελιά ή άγρελος είναι ποικιλία του δέντρου της ελιάς, γνωστή από την αρχαιότητα, που παράγει ελάχιστο ή καθόλου καρπό ενώ η μποτσικολιά είναι ξεχασμένη ποικιλία με ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Δοκιμάστε το σκέτο ραντίζοντάς το σε σαλάτες, σε βινεγκρέτ με ελάχιστο βαλσαμικό ή και σκέτο, με φρυγανισμένο προζυμένιο ψωμί και φρέσκια ρίγανη.

info
olivelawon.com

Δείτε επίσης

Σημαντικές διακρίσεις για την E-LA-WON στα Great Taste του Λονδίνου

Υπερατλαντική βράβευση για την E-LA-WON

Αρώματα ελαιολάδου E-LA-WON σε συσκευασία κολώνιας

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr