Στην παρούσα συνθήκη το να έχουμε ενέργεια και καθαρό μυαλό είναι όχι μόνο χρήσιμο αλλά και σημαντικό για να κρατηθούμε δυνατοί και ψύχραιμοι. Προς αυτή την κατεύθυνση δοκιμάζουμε προϊόντα που θα μας βοηθήσουν να αντέξουμε στα δύσκολα. Το BeeBad είναι η τελευταία μας ανακάλυψη. Το αναψυκτικό της ευεξίας και της υγείας, όπως το λένε, έχει μοναδική γεύση και σύνθεση από 100% φυσικά συστατικά:, ΞΑ

Μέλι
Η αξία του μελιού είναι ανεκτίμητη από τα αρχαία χρόνια. Ήταν η μοναδική φυσική γλυκαντική ουσία και ταυτόχρονα από τα πρώτα φάρμακα του ανθρώπου με απίστευτες θεραπευτικές ιδιότητες

Βασιλικό πολτό
Οι ευεργετικές επιδράσεις του βασιλικού πολτού είναι γνωστές εδώ και χιλιάδες χρόνια. Οι αρχαίοι Έλληνες αναφέρονταν στην αμβροσία, που προσέδιδε αθανασία στους θεούς του Ολύμπου και η οποία περιείχε βασιλικό πολτό.

Πρόπολη
Η πρόπολη, το «μαύρο κερί» των αρχαίων, μια ουσία που παράγουν οι μέλισσες έχει πολλές ευεργετικές για τον άνθρωπο ιδιότητες, είναι σχεδόν θαυματουργή με πραγματικά ενθουσιαστικά αποτελέσματα.

Καφεΐνη
Η καφεΐνη ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, βελτιώνει την ψυχική διάθεση και την πνευματική εγρήγορση καθώς και την αντοχή σε αερόβιες ασκήσεις. Μπορεί να μειώσει κατά 30% τον κίνδυνο ανάπτυξης της νόσου του Πάρκινσον και κατά 28% τον κίνδυνο ανάπτυξης διαβήτη τύπου 2, όπως αναφέρουν οι έρευνες

Τζίνσενγκ
Το ginseng (τζίνσενγκ) είναι ένα από τα παγκοσμίως γνωστά βότανα. Χρησιμοποιείται για να προληφθούν η κούραση, ο πονοκέφαλος, η εξάντληση και η αμνησία.

Μάκα
To maca root (ρίζα μάκα ή Lepidium meyenii επιστημονικά), γνωστό και ως περουβιανό ginseng, είναι μία υπερτροφή με θεραπευτικές ιδιότητες που καταναλώνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια στις Άνδεις του Περού. Επιπλέον είναι προσαρμογόνο, δηλαδή βοηθάει το σώμα με φυσικό τρόπο να προσαρμοστεί σε στρεσογόνες καταστάσεις, όπως γεμάτο πρόγραμμα, απαιτητική εργασία ή ασθένεια.

To BeeBad παρασκευάζεται στην Ιταλία και σαν κύριο στόχο έχει να χαρίσει φυσική ενέργεια σε αθλητές και όχι μόνο, εξού και η συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα της Γιουβέντους. Το δοκιμάσαμε στο Τrois Λογοθετίδη στην Κηφισιά (Διονύσου 68, τηλ 210 8014832).

info
Elixir Drinks, Χρ. Δαμιανού, Αχαρναί, τηλ. 211 7401250.

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr