Σε περίοδο οικονομικής κρίσης υπάρχουν -ευτυχώς- και μερικά φωτεινά παραδείγματα στα οποία αξίζει να αναφερόμαστε. Ο λόγος για την αρτοβιομηχανεία Καραμολέγκος, η οποία, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που ισχύουν στη χώρα μας, επαναλανσάρει στην αγορά το brand Κατσέλης, τα οποία ενισχύει με την παραγωγή νεών προϊόντων άρτου, με στόχο της διεύρυνση των επιλογών των καταναλωτών και ως εκ τούτου της αγοράς του ψωμιού. Όπως δήλωσε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Μανώλης Καραμολέγκος, “η αναβίωση μιας ιστορικής μάρκας θα φέρει νέους καταναλωτές στην αγορά. Είναι μια στρατηγική που η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια, με τη δημιουργία νέων συνταγών, νέων προϊόντων και κωδικών στο ψωμί, πάντοτε με κεντρικό γνώμονα τον σεβασμό στον καταναλωτή”. Για την παραγωγή των προϊόντων Κατσέλης έχει ήδη εγκατασταθεί μια νέα μονάδα παραγωγής, ενώ θα δημιουργηθούν άμεσα 30 νέες θέσεις εργασίας. Τα προϊόντα Καραμολέγκος παράγονται εξολοκλήρου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κορωπί και πρόθεση της εταιρείας είναι ο εκσυγχρονισμός της παραγωγής, με την επένδυση σε νέες τεχνολογίες που θα διευρύνουν περαιτέρω την ασφάλεια και την ποιότητα παραγωγής. Η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος απασχολεί σήμερα περισσότερους από 400 εργαζόμενους και έχει την τελευταία πενταετία έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό θέσεων εργασίας.

Για την ιστορία…
Η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος έχει ακολουθήσει μια επιτυχημένη πορεία ξεκινώντας το 1950 από έναν φούρνο στη Σαντορίνη, όπου λειτουργούσε ως οικογενειακή επιχείρηση. Αποτελεί σήμερα μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, ηγέτιδα στον κλάδο της αρτοβιομηχανίας και μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής καταναλωτικών προϊόντων, η οποία διαπνέεται από τις αξίες της σωστής διατροφής και τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής με στόχο να προσφέρει συνεχώς τα καλύτερα προϊόντα άρτου στην ελληνική οικογένεια.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr