Ο,τι και να ψάχνει κανείς η απάντηση είναι πάντα Public. Στο μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ!

Σε μια περίοδο που το διάβασμα έχει γίνει συνήθεια, το Public.gr εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο τους τίτλους του δημιουργώντας την πιο ολοκληρωμένη συλλογή βιβλίων στην ελληνική αγορά! Ελληνική, μεταφρασμένη, αστυνομική λογοτεχνία, παιδικά, σχολικά με εύκολη και γρήγορη αναζήτηση από μια μεγάλη γκάμα από διαφορετικές εκδόσεις, θεματικές προτάσεις και online προσφορές.

Και όλα αυτά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές ενώ συνεχίζει να προσφέρει όλα τα ξενόγλωσσα βιβλία από τους μεγαλύτερους εκδότες Ην. Πολιτειών και Μεγάλης Βρετανίας χωρίς έξτρα επιβάρυνση και κόστη μεταφοράς.

Επιπλέον, το πρόγραμμα Public Βιβλιοθήκη έχει φέρει ξανά στο προσκήνιο πάνω από 30 τίτλους με εκδόσεις που σέβονται τα πρωτότυπα κείμενα ενώ ο θεσμός των Βραβείων Βιβλίου Public για πάνω από εφτά χρόνια, επιβραβεύει τους δημιουργούς που μας ταξιδεύουν μέσα από τις σελίδες των βιβλίων τους.

Από τον Μάρτιο του 2020, το Public διοργάνωσε live συναντήσεις με σημαντικές προσωπικότητες μέσα από την πλατφόρμα Public Events Go Social που αγκαλιάστηκαν θερμά. Πάνω 300 συγγραφείς μέσα από 100+ events αντάλλαξαν απόψεις με το κοινό συγκεντρώνοντας πάνω από 1.734.484 views.

Γνωρίζοντας, επίσης, την ανάγκη των βιβλιόφιλων να μοιράζονται τις αναγνωστικές τους εμπειρίες, δημιούργησε το επιτυχημένο site bookfriends.gr με βιβλιοκριτικές αναγνωστών που έχει καταφέρει σε ελάχιστο διάστημα να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη αναγνωστική παρέα της χώρας με περισσότερες από 60.000 κριτικές και 20.000 εγγεγραμμένους αναγνώστες!

Για ακόμα περισσότερο διάβασμα ένας είναι ο απόλυτος προορισμός: Public.

Δείτε επίσης:

To Public Cafe γιορτάζει τα BoρΟινά με γεύσεις από τη Βόρεια Ελλάδα 

Λαδερά ή vegan: H απάντηση στο νέο βιβλίο “My Greek vegan food”

Risotti: Tο πρώτο βιβλίο του Πάνου Ιωαννίδη είναι ένας ύμνος στο ριζότο