Και όμως υπάρχει και το βρίσκουμε στα ζαχαροπλαστεία Φύσις, που για μία ακόμη φορά καινοτομούν με τον πιο υγιεινό τρόπο.

Μπορεί λοιπόν κάποιος να αποφεύγει τη γλουτένη, αλλά δεν είναι ανάγκη να στερηθεί και το πιο παραδοσιακό γλύκισμα του Πάσχα. Το νέο τσουρέκι φτιάχνεται με αγνά υλικά, όπως gluten free αλεύρι που προέρχεται από αλεύρι ρυζιού, φακής και καλαμποκιού και φρέσκο βούτυρο bio, χωρίς διογκωτικές ύλες ή άλλα συντηρητικά, ενώ μοσχοβολάει πορτοκάλι, μαστίχα Χίου και μαχλέπι.

FYSIS-42

Δίπλα του και το κλασικό τσουρέκι, φτιαγμένο πάντα με αγνές πρώτες ύλες, καθώς και αφράτα πασχαλινά κουλουράκια με γεύση μαστίχα τα οποία διατίθενται και χωρίς ζάχαρη αλλά και χωρίς γλουτένη και είναι πραγματικά εξαιρετικά!

info
Λεωφ. Μεσογείων 450, Αγ. Παρασκευή, τηλ. 210 6090740 & Λεωφ. Κηφισίας 98, Μαρούσι, τηλ. 211 4069267.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr