Με σύνθημα Φτιάξε Χρόνο για Σένα, το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ μας παροτρύνει να «νταντέψουμε» τον εαυτό μας, να του χαρίσουμε λίγα λεπτά χαλάρωσης, μέσα στο πιεστικό πρόγραμμα της ημέρας, επειδή το αξίζουμε.

Το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ μας χαρίζει την μοναδική και βελούδινη γεύση του, το πλούσιο άρωμά του, που μπορούμε να μοιραστούμε με τους δικούς μας ανθρώπους κάθε στιγμή. Το Άνθος Αραβοσίτου ως comfort food μπορεί να λειτουργήσει σαν αποθεραπεία, χαλάρωση, φυσικό ηρεμιστικό και να μας προσφέρει ευχαρίστηση, ευεξία, αναζωογόνηση, αποσυμπίεση… σαν μια «ζεστή» αγκαλιά σε μια δύσκολη ημέρα. Όλα ξεκινούν από την προετοιμασία…. μια μικρή ιεροτελεστία, σύντομη και εύκολη, που είναι εμπειρία αρωμάτων. Η μυρωδιά θα μας κάνει να νιώσουμε ότι επιτέλους είμαστε σπίτι, το αχνιστό μπολ θα μας συντροφεύσει στο χρόνο που θα φτιάξουμε για εμάς. Είναι η γεύση που χορταίνει το συναίσθημα. Εμπνευσμένο από τη διεθνή τάση του bowl food, το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ σερβιρισμένο στα μπολάκια μας, είναι μια διαχρονική, γεμάτη αρώματα, νοστιμιά. Μια γεύση που ανοίγει την πόρτα σε έναν κόσμο όπου μπορούμε να αφεθούμε, να νιώσουμε ασφάλεια και να συνδεθούμε με τον εαυτό μας και μ’ αυτούς που αγαπάμε.

Για να το απολαύσετε πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο για εσάς, κι αν δεν μπορείτε…, τότε πρέπει να τον φτιάξετε. Για ιδέες πως να φτιάξεις χρόνο για σένα με Άνθος Αραβοσίτου μπες στο ftiaksexronogiasena.gr

Δείτε επίσης

20 αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας από την ΓΙΩΤΗΣ

Νέα διάκριση για τη ΓΙΩΤΗΣ στα Sales Excellence Awards 2020

Νέες διακρίσεις για τη ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. στα Supermarket Awards 2020

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr