Η επιστροφή στα θρανία είναι γεγονός! Ακόμη και αν όλα δείχνουν ότι φέτος μέχρι και το #backtoschool θα είναι διαφορετικό, εκείνη η δύσκολη αποστολή που έχουν οι γονείς κάθε πρωί για την ετοιμασία του δεκατιανού των παιδιών, παραμένει ίδια.

Τι υλικά πρέπει να επιλέξουν για να προετοιμάσουν ένα κολατσιό υγιεινό αλλά ταυτόχρονα νόστιμο; Πώς θα βρουν εκείνη την εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα τους διευκολύνει; Τις απαντήσεις τις έχει η ΠΙΝΔΟΣ, που για μία ακόμη χρονιά, σας δίνει εύκολες και πεντανόστιμες ιδέες για κολατσιό που θα λατρέψουν … μικροί και μεγάλοι!

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» για τη φετινή σχολική χρονιά, δημιουργεί τις πιο υγιεινές και νόστιμες προτάσεις για το κολατσιό των παιδιών που μπορούν να το ετοιμάζουν και μόνα τους (αν θέλουν!), λύνοντας τα χέρια των μεγάλων. Το μυστικό συστατικό επιτυχίας των συνταγών βρίσκεται στα αλλαντικά ΠΙΝΔΟΣ από κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής, χωρίς προσμείξεις με άλλα κρέατα, χωρίς γλουτένη και με χαμηλά λιπαρά! Το Κοτοπαριζάκι, που ξετρελαίνει τα παιδιά και το εμπιστεύονται οι μαμάδες, και το Φιλέτο Καπνιστό Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ.

Η ΠΙΝΔΟΣ αφήνει την φαντασία της ελεύθερη και προτείνει την πιο νόστιμη και kid – friendly Τορτίγια* με Φιλέτο Καπνιστό Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ και μουστάρδα, και το πιο χορταστικό και εύκολο Σάντουιτς με Κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ!

Οι συνταγές

Toρτίγια με Φιλέτο Καπνιστό Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ και μουστάρδα
Υλικά (Για 1 τορτίγια)
2 φέτες Φιλέτο Καπνιστό Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ
2 φέτες τυρί gouda
2 κουτ. σούπας μουστάρδα
2 φύλλα μαρουλιού
1 τορτίγια
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
καλαμπόκι βρασμένο

Εκτέλεση
Πλένετε καλά όλα τα φύλλα μαρουλιού.
Παίρνετε 2 φέτες Φιλέτο Καπνιστό Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ και τις τοποθετείτε μέσα στην τορτίγια. Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία για το τυρί gouda, για τα φύλλα μαρουλιού και μετά για την ντομάτα.
Προσθέτετε τη μουστάρδα πάνω από την ντομάτα και στη συνέχεια, προσθέτετε και το καλαμπόκι.
Τυλίγετε την τορτίγια και απολαμβάνετε.

Σάντουιτς με Κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ
Υλικά (Για 2 σάντουιτς)
6 φέτες Κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ χοντροκομμένες
4 φύλλα μαρουλιού λόλα
4 φέτες τυρί gouda
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
ψωμί του τοστ

Εκτέλεση
Πάνω σε ένα ψωμί του τοστ βάζετε το τυρί gouda και στη συνέχεια το Κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ. Στη συνέχεια προσθέτετε τα φύλλα μαρουλιού και από πάνω τις φέτες της ντομάτας.
Κλείνετε το σάντουιτς με ένα δεύτερο ψωμί του τοστ και απολαμβάνετε.

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

Δείτε περισσότερα

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μενού στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς

Σχολικά γεύματα για 185.311 μαθητές σχολείων από 77 ομάδες δήμων σε όλη την Ελλάδα

Άνοιγμα σχολείων: Τι θα γίνει με τα κυλικεία εν μέσω κορωνοϊού;

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr