Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την υπεροχή της βελγικής σοκολάτας, που ξεχωρίζει για την εξαιρετική της γεύση και τα άριστης ποιότητας υλικά;

PIC-CHO-Origin-Mandarine-Noir-BE

Η εταιρεία Puratos όχι μόνο αναγνωρίζει την αξία της, αλλά από το 1988 έχει δημιουργήσει το brand Belcolade, πίσω από το οποίο βρίσκεται μια σοκολατοποιία με άκρως λαχταριστή και 100% made in Belgium σοκολάτα.

Τα επιλεγμένα υλικά της περιλαμβάνουν τους πιο γευστικούς κόκκους κακάο από όλο τον κόσμο, οι οποίοι συνδυάζονται με 100% βούτυρο κακάο και φυσική βανίλια, ενώ παράγεται σύμφωνα με την παραδοσιακή βελγική διαδικασία ανάμειξης, άλεσης, κονσαρίσματος και στρωσίματος, που της χαρίζουν εξαίρετη γεύση.

BELCOLADE_factory-drops

Στην πλούσια γκάμα της βρίσκεις βασικά προϊόντα σοκολάτας, προϊόντα σοκολάτας προστιθέμενης αξίας και συμπληρωματικές γεμίσεις σοκολάτας πολλαπλών χρήσεων, όπως η Belcolade Cryst-o-fil που είναι μια βάση προκρυσταλλωμένης σοκολάτας ιδανική για την παρασκευή μιας μεγάλης ποικιλίας γεμίσεων σε πραλίνες, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Από την άλλη, η κύρια κατηγορία σοκολάτας -η Belcolade Selection- καλύπτει μια πλήρη κλίμακα γεύσεων και ρευστότητας, προκειμένου να ικανοποιήσει το σύνολο των καταναλωτών και πελατών, στους οποίους περιλαμβάνονται αρτοποιοί, ζαχαροπλάστες και σοκολατοποιοί.

PIC-CHO-Origin-Terre-d-Afrique-BE

Παράλληλα, η Belcolade περιλαμβάνει μια κατηγορία με πιστοποιημένες και βιώσιμες σοκολάτες (Organic, Fair Trade, Organic Fair Trade, Rainforest Alliance και προϊόντα πιστοποιημένα κατά UTZ), μια κατηγορία με σοκολάτες με αυξημένες διατροφικές αξίες, σοκολάτες χωρίς ζάχαρη και χωρίς πρόσθετη ζάχαρη. Τέλος, εξαιρετικής γεύσης είναι και οι σοκολάτες Origins που παρασκευάζονται από προσεκτικά επιλεγμένους κόκκους κακάο οι οποίοι αντικατοπτρίζουν τις διαφορές ανάμεσα στις περιοχές όπου καλλιεργούνται, ενώ συνδυαζόμενες με το πρωτοποριακό εργαλείο οργανοληπτικής εξέτασης “Les Arômes de Cyrano” και Chocolate Foodpairing® εμπνέουν τους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης να δημιουργούν νέες, συναρπαστικές εφαρμογές.

info
www.puratos.com

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr