Λαμβάνοντας υπ’ όψη τις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες και τις διατροφικές τάσεις της εποχής, ο Κατσέλης φέρνει προϊόντα ενός παραδοσιακού φούρνου στις συσκευασίες των super market.

Το νέο ψωμί Κατσέλης Διπλοζυμωτό, παρασκευάζεται από άλευρα αλεσμένα σε πετρόμυλο, με ελαιόλαδο και με διαδικασία διπλής ζύμωσης που αφήνει το χρόνο στο προζύμι να ξεκουραστεί και να ωριμάσει πριν ξαναζυμωθεί με το ζυμάρι. Το καινούργιο αυτό προϊόν από την Κατσέλης, διατηρείται για όλη την εβδομάδα χωρίς να έχει συντηρητικά.

Το βρίσκουμε συσκευασμένο, έτοιμο κομμένο σε φέτες σε τέσσερις διαφορετικές επιλογές. Σταρένιο 500 γραμμαρίων, ολικής άλεσης 500 γραμμαρίων, πολύσπορο 375 γραμμαρίων και καλαμποκιού με ηλιόσπορο 375 γραμμαρίων.

Τέσσερις προτάσεις για όλα τα γεύματα τις ημέρας, από ένα χορταστικό πρωινό μέχρι ένα ελαφρύ βραδινό.

Δείτε επίσης:

Πώς να κόβετε το ψωμί του τοστ χωρίς να διαλύεται

Μήπως ψήνετε -κι εσείς- λάθος το τοστ σας όλα αυτά τα χρόνια;

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr