Η « Greka Icons», μια από τις πλέον βραβευμένες ελληνικές εξαγωγικές εταιρίες που αναπτύσσει την καταξιωμένη σειρά προϊόντων «Navarino Icons», παρουσιάζει μια νέα σειρά τροφίμων που περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές ποικιλίες, τριών κορυφαίων ελληνικών προϊόντων: εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές και μέλι.

Η σειρά αποτελείται από μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών γεύσεων και ελληνικών προϊόντων με συγκεκριμένη γεωγραφική προέλευση και εξαιρετικά υψηλή ποιότητα, έχοντας κατακτήσει την πρώτη της διάκριση στο διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό ποιότητας Olivinus, ήδη από τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας της.

TREA EXTRA VIRGIN OLIVE OIL - KORONEIKI & MANAKI 500MLTREA EXTRA VIRGIN OLIVE OIL - KORONEIKI 500MLTREA EXTRA VIRGIN OLIVE OIL - KORONEIKI&ATHINOELIA 500ML

Η σειρά Trea – εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (500ml) περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές ποικιλίες / συνταγές: Κορωνέικη ποικιλία από τη Χώρα Μεσσηνίας, ένα blend Κορωνέικης ποικιλίας με Αθηνοελιά από τον Ασωπό Λακωνίας, βραβευμένο με Prestige Gold από τον top-2 διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου Olivinus και ένα blend Κορωνέικης ποικιλίας με Μανάκι από την Επίδαυρο Αργολίδας.

Η σειρά Trea– ελιές (300γρ) αποτελείται από τρεις διαφορετικές συνταγές: Ελιές Καλαμών με βασιλικό και λεμόνι από τις Μυκήνες Αργολίδας, γαϊδουροελιές με θαλασσινό αλάτι από το Άστρος Αρκαδίας και ελιές Καλαμών με θαλασσινό αλάτι από τη Βαλύρα Μεσσηνίας.

TREA GREEK FOREST HONEY 400G TREA GREEK PINE HONEY 400G

Η σειρά Trea – μέλι (400γρ) αποτελείται επίσης από τρεις διαφορετικές ποικιλίες: Μέλι Δάσους από τα Άγραφα Καρδίτσας, μέλι Ανθέων από τον όρμο του Πρίνου στη Θάσο και μέλι Πεύκου από το Μαίναλο Βυτίνας.

Σχετικά με τη Greka Icons
Η Greka Icons εξάγει, τα τελευταία 6 χρόνια, τα προϊόντα Navarino Icons σε 14 χώρες και σε περισσότερα από 600 διεθνή καταστήματα ορόσημο, όπως τα Marks & Spencer στην Αγγλία, τα NK Stockholm και Urban Deli στη Σουηδία, το Julius Meinl am Graben στην Αυστρία, τα Dean & DeLuca, Whole Foods, Zingerman’s, Zabars στην Αμερική και τα Qatar Duty Free στο Κατάρ μεταξύ άλλων. Επίσης, η σειρά των mini προϊόντων Navarino Icons σερβίρεται στα Business Classes των μεγαλύτερων διεθνών αεροπορικών εταιριών. Η Greka Icons έχει αποσπάσει περισσότερα από 34 βραβεία σε κορυφαίους διεθνείς διαγωνισμούς ποιότητας, όπως οι Olivinus, TerraOlivo, NYIOOC, LAIOOC, London IOOC, Domina IOOC, Great Taste Awards και sofi Awards και έχει λάβει την κορυφαία διάκριση «Λάδι της Χρονιάς» για 2 συνεχείς χρονιές, 2016-2017, για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της Navarino Icons, το οποίο προέρχεται από τους ελαιώνες της Costa Navarino.

TREA KALAMON OLIVES WITH SEA SALT 300G TREA PLUM OLIVES WITH SEA SALT 300G

info
www.navarinoicons.com
www.treafood.com

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr