Με δύο νέες γαστρονομικές προτάσεις δια χειρός του σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου ξεκινάει ο Οκτώβριος στο Delta Restaurant.

O executive chef εμπνέεται από τα υλικά που καλλιεργούνται στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και δημιουργεί δύο νέα πιάτα με βάση την ελιά και τη λεμονιά, δυο από τα δέντρα που βρίσκονται εκεί.
Στο μενού, λοιπόν, προτείνει μεταξύ άλλων ψητές γαρίδες με κους κους και μαρμελάδα ελιάς, αλλά και rib-eye ψημένο σε φύλλα λεμονιάς με σάλτσα από ασύρτικο και ξύσμα λεμονιού, το οποίο συνοδεύει με πουρέ πατάτας και γλασαρισμένα καρότα.

Θυμίζουμε ότι οι Κυριακές στο Delta/δ ξεκινούν με ένα πλούσιο σε επιλογές brunch, το οποίο συνδυάζει κλασικές συνταγές με γνήσια, ποιοτικά ελληνικά υλικά, ενώ συνεχίζουν με το à la carte μενού με πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα. Οι γαστρονομικές Κυριακές στο εστιατόριο Delta/δ θα συνεχίσουν μέχρι και τα Χριστούγεννα, με ειδικό μενού κάθε μήνα.

info
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, επίπεδο 5Α της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Brunch: κάθε Κυριακή 11.00-16.00, a la carte: κάθε Κυριακή 16.00-24.00.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr