Μπήκε ο Ιούλιος και είστε ακόμα εδώ; Μην αφήνετε το κέφι σας να χαλάσει! Σκεφτείτε πως η Αθήνα είναι προορισμός διακοπών για πολλές χιλιάδες ταξιδιωτών, κλείστε το μάτι στην πόλη and take it the nice n’ easy way! Οι γεμάτες δροσιά και αρώματα «ταξιδιάρικες» γεύσεις του νέου καλοκαιρινού menu, το φιλικό σέρβις και η όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα των nice n easy σίγουρα θα σας φτιάξουν το κέφι.

Ξεκινήστε τη μέρα σας στα Nice n Easy με αρωματικό καφέ, φροντίστε το σώμα σας με ένα boost ενέργειας επιλέγοντας ένα φρεσκοφτιαγμένo smoothie με super foods, όπως το “Smooth Operator” με μπανάνα, παπάγια, πιπερόριζα και ελληνικό γιαούρτι ή όπως το “Anti-aging elixir”, με παντζάρι, γιαούρτι, καρότο, μέλι και πράσινο τσάι. Στα «κλασικά» πλέον και φημισμένα -σε Έλληνες και ξένους- για τα brunch τους, nice n easy απολαμβάνετε pancakes με φρούτα του δάσους και κορινθιακή σταφίδα “golden black”, που συνοδεύονται με γλυκό σιρόπι σφενδάμου ή σοκολατένια sauce, αλλά και αβγά benedict με επιλογές toppings από καπνιστό μπέικον, γαλοπούλα μελιού, καπνιστό σολομό πάνω σε φρυγανισμένο brioche με σάλτσα Hollandaise.

Για ένα ξεχωριστό light lunch, επιλέξτε το «The Tarantino» με ψωμάκια BAO ατμού, μαδημένο κοτόπουλο, σάλτσα hoisin και mix λαχανικών ή το ceviche λαβράκι με ροδάκινο και λαχανικά. Πιάτα, όπως τα ανάμεικτα σαλατικά με σαλικόρνια λάιμ, κονφί μαριναρισμένες γαρίδες και dressing πορτοκάλι με σπόρους chia, θα σας κρατήσουν δροσερούς τα ζεστά καλοκαιρινά μεσημέρια.

Για τους «healthy καλοφαγάδες» προτείνουμε το «The Sean Connery» με σολομό φούρνου, miso, πορτοκάλι και αρωματικό ταμπουλέ από κινόα, ενώ τα noodles από ρίζα κόντζακ με ασιατικά μπαχαρικά, σάλτσα τεριγιάκι και λαχανικά είναι ιδανικά για να δώσουν ανάλαφρη γεύση στο δείπνο σας.

Ολοκληρώστε την απόλαυση με επιλογές από επιδόρπια, όπως τραγανή τάρτα με μαρμελάδα αρώνια fluigel με φρούτα του δάσους και crème patisserie ή πανακότα με σοκολάτα dulcey mous, caramelia και namelaka ivoure, πραγματική κόλαση!

Extra Tip! Νέα άφιξη στο nice n easy της Κηφισιάς τα upgraded signature cocktails με τις μοναδικές συνταγές και τα εξαιρετικής ποιότητας αποστάγματα που θα σας μεταφέρουν εγγυημένα σε κλίμα καλοκαιρινών διακοπών και θα σας δροσίσουν με την πρώτη κιόλας γουλιά!

info
Ομήρου 60 & Σκουφά, Αθήνα, τηλ. 2103646830. Κόστος: €20 – 30.