Με δύο νέα πιάτα με πρωταγωνιστές το ρόδι και τη λεβάντα, η ομάδα του Delta Restaurant και ο executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος καλωσορίζουν τον Νοέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ειδικότερα, οι νέες γευστικές προτάσεις, εμπνευσμένες από τα υλικά που καλλιεργούνται στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, προστίθενται στο à la carte menu του εστιατορίου στα πλαίσια του Gastronomy Month στο Delta Restaurant, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο.

H σαλάτα με κόκκινη κινόα, μαύρες φακές με ρόδι και dressing από ξύδι ροδιού και το φιλέτο φρέσκου σολομού μαριναρισμένο σε μπαχάρι, μοσχολέμονο, λεβάντα και μέλι συνοδευόμενο από μαύρο ρύζι, είναι τα πιάτα που θα διαμορφώνουν το νέο ειδικό μενού του εστιατορίου και θα μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες του Delta Restaurant τις Κυριακές του Noεμβρίου. Σημειώνεται, τέλος, ότι οι γαστρονομικές Κυριακές στο εστιατόριο Delta/δ θα συνεχιστούν μέχρι και τα Χριστούγεννα, με ειδικό μενού κάθε μήνα αφιερωμένο και εμπνευσμένο από αγαπημένα υλικά που υπάρχουν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

info
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, επίπεδο 5Α της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Brunch: κάθε Κυριακή 11.00-16.00, a la carte: κάθε Κυριακή 16.00-24.00.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr