«Κρυμμένο» στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Κέρκυρας, το Pomo d’Oro σε εντυπωσιάζει με την εκλεπτυσμένη διακόσμηση και το φιλικό και πάντα ενημερωμένο σέρβις του.

Η Μαρία και η Φρέντα σε ξεναγούν στο μενού και σου προτείνουν κρασιά από μια ψαγμένη και αντιπροσωπευτική λίστα με Έλληνες οινοποιούς. Την κουζίνα επιμελείται ο Αριστοτέλης Μέγκουλας και βασίζεται στα ελληνικά εποχικά προϊόντα. Είναι προφανές πως είναι επηρεασμένη από τις διαφορετικές κουλτούρες του νησιού, ένα παιχνίδι γεύσεων και αντιθέσεων, όπου η γη συναντά τη θάλασσα, η Μεσόγειος την Κέρκυρα και η δυτική τεχνική τα ελληνικά προϊόντα.

Όλα όμως ξεκινούν από την ελληνικότητα και εποχικότητα των προϊόντων που πρωταγωνιστούν σε κάθε πιάτο, με τα υλικά να δίνουν χώρο στη δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία και την ιδιαιτερότητα. Η φιλοσοφία και η φιλοδοξία της ομάδας του εστιατορίου είναι να συνεισφέρει στις γαστρονομικές συνήθειες του τόπου και τα πιάτα του να γίνουν ενθύμια στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες του νησιού.

info
Πλατεία Πολυμνίας, Σκαραμαγκά 13, Κέρκυρα, τηλ. 26610 28680, 6974273560.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr