Μία νέα εποχή έχει ξεκινήσει για το οινοποιείο – ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ, που πλέον συνεργάζεται με τον σεφ Νίκο Καραθάνο.

Ο Νίκος Καραθάνος έχει σχεδιάσει το μενού του εστιατορίου του ξενοδοχείου, εμπνεόμενος από την κληρονομιά του οινοποιείου. Το αποτέλεσμα είναι νέα πιάτα με εφαλτήριο παραδοσιακές συνταγές, έμφαση στα τοπικά προϊόντα και προορισμό το μοίρασμα στο τραπέζι. Ένα μοίρασμα για την τέρψη των ουρανίσκων και την ευχαρίστηση που προκύπτει από τις στιγμές που ξυπνούν μνήμες και γεννούν συναισθήματα.

Με τη συνεργασία αυτή το Κατώγι Αβέρωφ ενισχύει τις πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη συνεργιών μεταξύ των μαγείρων και των οινοποιείων, με στόχο την ανάδειξη των κρασιών, της ελληνικής γαστρονομίας και την εδραίωση ολοκληρωμένων οινοτουριστικών εμπειριών.

info
Κατώγι Αβέρωφ, Μέτσοβο, τηλ. 25650 42505. Το εστιατόριο λειτουργεί Πέμπτη έως Κυριακή, 20:00 – 23:00, κατόπιν κράτησης.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr