Με θέα τη θάλασσα και νησιώτικη αύρα, το εστιατόριο στο Λιμάνι Νέας Κούταλης ανανέωσε το μενού του με τον chef Τριαντάφυλλο Καλατζή να «χρωματίζει» τα πιάτα με τη δική του γαστρονομική πινελιά.

Στο μενού κυριαρχούν τα φρέσκα θαλασσινά που προέρχονται από μισθωμένα καΐκια της Λήμνου που δένουν με παραδοσιακές πρώτες ύλες και ντόπια κρεατικά. Πιάτα όπως ρεβίθια με λαβράκι, φλωμάρι με σουπιά, και φλωμάρι με κατσίκι είναι χαρακτηριστικά του εστιατορίου ενώ δεν λείπουν και κλασσικές γεύσεις όπως πιλάφι με θαλασσινά και χωριάτικο λουκάνικο με μελίχλωρο Λήμνου.

Η βεράντα του εστιατορίου έχει ανανεωθεί και είναι ο πιο κατάλληλος χώρος για ένα απογευματινό μεζέ, καθώς υπάρχει και συγκεκριμένος χώρος για παιδιά. Στο εστιατόριο θα σάς υποδεχτεί η Θεοδοσία, η οποία μαζί με τον σεφ φροντίζουν οι επισκέπτες να νιώσουν σαν το σπίτι τους.

info
Λιμάνι Νέας Κούταλης, Λήμνος, Τηλ. 2254 092500

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr