Από 9 Μαΐου έως και 30 Ιουνίου, ο Chef de Cuisine του εστιατορίου στο ξενοδοχείου King George Αλέξανδρος Κοσκινάς μάς ξεναγεί σε ένα γευστικό ταξίδι στην κουζίνα των Δωδεκανήσων.

Η μοναδική αύρα της περιοχής και η πλούσια γαστρονομική ιστορία της μεταφράζονται σε 6 παραδοσιακές συνταγές όπως μιρμιζέλι, παραδοσιακή χωριάτικη σαλάτα με μελιτζάνα, παστές σαρδέλες και κοπανιστή από την Κάλυμνο (€19), Ροδίτικα πιταρούδια με κρεμμύδι στο τηγάνι (€18), χταπόδι στο φούρνο με πατάτες, θρούμπι και λεμόνι από την Κάρπαθο (€28), κατσικάκι καπαμάς με τομάτα, κανέλα και χοντρό μακαρόνι από την Πάτμο (€32), ρεβυθοκεφτέδες με μυρωδικά και γιαούρτι από τους Λειψούς (€18), παγωτό μελεκούνι με μπαχαρικά, πορτοκάλι και λευκό αμύγδαλο από τη Χάλκη (€10)

info
Βασιλέως Γεωργίου Α’, Σύνταγμα. Τηλ. 210322 2210

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr