Ο Miles Σκλήρης και η Αλίκη Συμεωνίδου, αν και επιστήμονες στο επάγγελμα, χωρίς να φοβούνται την κρίση, αποφάσισαν να αλλάξουν αντικείμενο και έτσι ακολούθησαν το όνειρό τους, ανοίγοντας το ζαχαροπλαστείο Choureál στη Θεσσαλονίκη. Οι ντόπιοι λάτρεψαν τόσο τα προφιτερόλ τους, που η φήμη τους ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα. Έτσι ύστερα από… απαίτηση των πελατών, το Choureál άνοιξε το πρώτο του παράρτημα στην Αθήνα.

Τα προφιτερόλ φτιάχνονται «à la minute» ή με άλλα λόγια μπροστά στον πελάτη με το που γίνεται η παραγγελία. Τα τραγανά σου ψήνονται κάθε μια ώρα, ζυμωμένα με μοσχοβολιστό γαλλικό βούτυρο και αρωματισμένα με βανίλια Μαδαγασκάρης, η σοκολάτα, μαύρη, λευκή ή γάλακτος, δεν είναι τίποτα λιγότερο από Valhrona. Τη στιγμή της παραγγελίας το γλυκό στήνεται ανάλογα με τα γούστα σου, με ζεστή ή κρύα σοκολάτα στολισμένο με φράουλες, φρούτα του δάσους, καραμέλα, φουντούκι, αμύγδαλο, φιστίκι, τριμμένο μπισκότο ή βύσσινο. Τα σου προσφέρονται και σκέτα, γεμιστά με υπέροχη κρεμ-πατισιέρ και καβουρδισμένο αμύγδαλο, ενώ το προφιτερόλ μπορεί να γίνει και τούρτα!

info
Ερμού 18 & Διομείας 2, Σύνταγμα, Τηλ. 2103317883

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr