Τo αγαπημένο βορειο-ιταλικό εστιατόριο Sale e Pepe στο Κολωνάκι ετοιμάζεται για Μύκονο και γιορτάζει τις τελευταίες νύχτες στην πρωτεύουσα (έως και τις 25 Μαρτίου) προσφέροντας ένα νέο μενού με τις γεύσεις που έχουν αγαπηθεί περισσότερο. Το «Best Seller Menu» θα κλείσει ιδανικά τη φετινή σαιζόν στην Αθήνα και μπορείτε να το απολαύσετε στην τιμή των 30€/άτομο.

Ορεκτικό
Βελουτέ από κολοκύθα αρωματισμένη με τραγανό φασκόμηλο και μανιταράκια, με Caspian Keta Χαβιάρι Malossol

Πρώτο πιάτο
Tortelli γεμιστά με γλυκιά gorgonzola και αχλάδια με φρέσκο βούτυρο, καρύδια και ρόκα
ή
Tagliolinini με Βασιλικό Κάβουρα και τοματίνια

Κυρίως πιάτο
Κοκοράκι εκτραφέν με καλαμπόκι, γεμιστό με λουκάνικα Τοσκάνης και καραμελωμένα πικάντικα σύκα, με πατάτες αρωματισμένες με δενδρολίβανο
ή
Γαρίδες με κρούστα από ζυμάρι βιολογικό κριθάρι με σαλάτα μάνγκο, εσπεριδοειδή, κάπαρη, σάλτσα φρέσκιας τομάτας κονκασέ με σέλερι και καυτερή πιπεριά

Επιδόρπιο
Fondant σοκολάτας με mascarpone και φρέσκιες φράουλες
ή
Σορμπέ πορτοκάλι με σάλτσα εσπεριδοειδών και μύρτιλα

Ποτήρι κρασί

info
Αριστίππου 34, Κολωνάκι, Λυκαβηττός, τηλ: 210 7234102, ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή 19.30 – 00.30, Σάββατο και Κυριακή 13.30 – 00.30, Δευτέρα κλειστά

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr