Η ολοκαίνουρια γαστρονομική άφιξη στην κολωνακιώτικη πιάτσα, που άνοιξε μόλις χτες, έχει ιαπωνικό χαρακτήρα, casual στυλ και μενού δια χειρός Χρόνη Δαμαλά.

Ο νέος χώρος που έχει στηθεί στη Λεβέντη αναμένεται να συζητηθεί, τόσο για το γενικότερο προφίλ του, που στηρίζεται στη λογική της ιαπωνικής γαστροπάμπ, προσφέροντας ιαπωνικές γεύσεις σε ένα περιβάλλον με βιομηχανικά στοιχεία και πολύχρωμες αφίσες στους τοίχους, όσο και για την ανοιχτή κουζίνα του.

Στον κατάλογο, τον πρώτο λόγο έχουν τα nigiri, shashimi, sushi, ramen και τα πιάτα με τηγανητό ρύζι και teriyaki, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής συνδυασμού τους με sake σε μπουκάλι αλλά και καραφάκι. Για του λόγου το αληθές, εδώ θα δοκιμάσετε παραδοσιακό ramen με χοιρινό και αβγό, τηγανητό ρύζι με καλαμπόκι, αβγό και κοτόπουλο, dumplings με μανιτάρια σιτάκε και ψωμάκι ατμού, τηγανητά ρολά με ταρτάρ σολομού και λάδι τρούφας, αλλά και γλυκά, όπως οι υφές σοκολάτα με ιαπωνικό ουίσκι, ναμελάκα με λευκή σοκολάτα και πράσινο τσάι κ.ά.

Περισσότερες λεπτομέρειες και γευστικές εντυπώσεις σύντομα…

info
Λεβέντη 5, Κολωνάκι, τηλ. 210 7244406. Κόστος € 30-40/άτομο.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr