Αέρας γευστικής ανανέωσης πνέει στο εστιατόριο του 11ου ορόφου του ξενοδοχείου Τιτάνια με την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και την εντυπωσιακή θέα, με τις νέες καλοκαιρινές προτάσεις του Executive Chef Χρήστου Τζιλήρα.

Πιάτα ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας με επιλεγμένες πρώτες ύλες με προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ, που εκφράζουν τη δημιουργική ματιά του σεφ, με επιλογές για vegan και vegetarians είναι μια πρώτη εικόνα των όσων περιλαμβάνει το μενού. Την εμπειρία συμπληρώνουν οι γλυκές προτάσεις δια χειρός του chef patisier, Pierre Fullana και τα signature cocktails του καλοκαιρινού μπαρ. Με μια γρήγορη ματιά στο μενού ξεχωρίζουν πιάτα όπως το καλαμάρι σχάρας με μαριναρισμένο κολοκυθάκι, κρέμα Σαντορίνης και φρέσκο κρεμμυδάκι πίκλα, η γαριδομακαρονάδα με πράσινα σπαράγγια, ξύσμα μοσχολέμονου και κρόκο Κοζάνης, το χοιρινό φιλέτο γεμιστό με καπνιστή μελιτζάνα, πάστα φρέσκου σκόρδου και γραβιέρα Άνδρου αλλά και η σοκολατόπιτα Valrhona με παγωτό κάρδαμο-κολοκύθα.

info
Titania Hotel, Πανεπιστημίου 52, Αθήνα, τηλ. 210 3326000.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr