Το εστιατόριο Σπονδή οργανώνει έναν κύκλο με θεματικά δείπνα σε ειδική τιμή και για περιορισμένες θέσεις, ώστε οι επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να γευτούν την ιστορία της Σπονδής μέσα στα χρόνια της πορείας της στη σύγχρονη δημιουργική γεύση.

Ο κύκλος ανοίγει με ένα γαστρονομικό ταξίδι στις γεύσεις, τα αρώματα και τα χρώματα του φθινοπώρου. Ο σεφ Άγγελος Λάντος, σε συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου Τραστέλη, Arnaud Bignon, έχουν επιλέξει τα πιο διαχρονικά φθινοπωρινά πιάτα από τις δύο τελευταίες δεκαετίες παρουσίας του εστιατορίου στην κορυφή της Αθηναϊκής γαστρονομίας, και με αυτά έχουν συνθέσει ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας. Στην αρχή του μενού θα προσφέρεται ως απεριτίφ, το αφρώδες κρασί Sparkling Brut του οινοποιείου Δουλουφάκη, ένα από τα καλύτερα ελληνικά αφρώδη κρασιά που παρασκευάζονται με την παραδοσιακή μέθοδο παραγωγής της Σαμπάνιας. Το μενού «Spondi Hommage – Φθινόπωρο» είναι διαθέσιμο από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη, για κάθε εβδομάδα του Νοεμβρίου και για περιορισμένες θέσεις.

Το φθινοπωρινό μενού «Spondi Hommage»

info
Πύρρωνος 5, Παγκράτι, Κρατήσεις: 210 756 4021, reservation@spondi.gr, κόστος: €85/άτομο.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr