Αυτές τις μέρες μην ξεχάσεις να περάσεις από το γνωστό μπαχαροπωλείο της Ευριπίδου για να πάρεις μίγματα για το ψητό αρνί του Πάσχα και όχι μόνο.

Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε τη διαδικασία του σουβλίσματος και του ψησίματος, πρωτάρηδες αλλά και επαγγελματίες. Τι γίνεται όμως με το μαρινάρισμα-καρύκευμα του οβελία και των διάφορων άλλων κρεατικών που θα στολίσουν το γιορτινό τραπέζι σας;

mpax-anoigma

Το Μπαχάρ μάς προτείνει ιδανικά μίγματα για μαρινάρισμα του παραδοσιακού οβελία, αλλά και μίγματα για το κοκορέτσι, το κοντοσούβλι ή το αρνάκι στο φούρνο για αξέχαστο γευστικό αποτέλεσμα που θα απογειώσει τη μαγειρική μας υπερηφάνεια.

Αν «ψήνεστε», περάστε μια βόλτα από το κατάστημα και η «οικογένεια» του Μπαχάρ θα σας λύσει στο άψε σβήσε και κάθε απορία σχετικά με τον τρόπο και το χρόνο μαριναρίσματος των κρεατένιων εδεσμάτων σας.

info
Ευριπίδου 31, Αθήνα, τηλ. 210 3217225, www.bahar.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr