Είναι κοινό μυστικό ότι η Σύρος βγάζει καταπληκτική κάππαρη.

Συριανή κάππαρη, λοιπόν, επεξεργασμένη με τον παραδοσιακό τρόπο από τον Κώστα Πρέκα, στη νέα, υπέροχη συσκευασία. Θα τη βρείτε σε διάφορες εκδοχές: κανονική, ψιλή, μόνο τα τρυφερά της φύλλα, τα καππαρόμηλα, για να την προσθέσετε στις σαλάτες, τις μακαρονάδες και τις σάλτσες σας.

Για να φτιάξτε συριανή καππαροσαλάτα πολτοποιήστε 2-3 βρασμένες πατάτες μαζί με κρεμμύδι, 3-4 κουτ. σούπας κάππαρη, αλάτι, πιπέρι, ξίδι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Απλά τα πράγματα!

info
Πληροφορίες στα τηλ. 22810 87556 & 83380.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr