To olivemagazine.gr και το εστιατόριο Πολίτικης Κουζίνας Αγοραστός, στο Χαλάνδρι, σου κάνουν δώρο ένα τραπέζι για δύο άτομα με ξεχωριστές και πεντανόστιμες γεύσεις. Θες να είσαι ένας από τους 3 τυχερούς που θα το κερδίσουν;

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό είναι:

✔ Like στη σελίδα του εστιατορίου Αγοραστός στο facebook

✔ Like στη σελίδα μας στο facebook

✔ Share το παρακάτω ⬇ post του διαγωνισμού (Προσοχή: το share πρέπει να γίνει από το fb ή από το βελάκι κάτω από τη φωτογραφία για να έχουμε τα στοιχεία σας)

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετέχετε στην κλήρωση.

Έπειτα από κλήρωση 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα με πλήρες μενού (σαλάτα, ορεκτικό, κυρίως και γλυκό) και ένα ποτήρι κρασί ανά άτομο.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 2/12/2019 έως και 10/12/2019 (στις 12 τα μεσάνυχτα). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 11/12/2019 στις 15.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν με μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook (τσεκάρετε και το φάκελο “Αιτήματα μηνυμάτων” εκτός από τα “Πρόσφατα”), με το οποίο θα λάβουν έναν κωδικό που είναι απαραίτητος για την κράτησή τους.

Η κράτηση ισχύει μόνο κατόπιν συνεννόησης με το εστιατόριο και μετά τις 12/12/2019. Σημειώνεται ότι η κράτηση μπορεί να γίνει από Δευτέρα έως και Πέμπτη και όχι αργίες.

Λίγα λόγια για το εστιατόριο
Στον πεζόδρομο της Πλατείας Ελευθεριωτών τo εστιατόριο Αγοραστός είναι μια κλασική πλέον επιλογή στην Πολίτικη Κουζίνα που συνδυάζει το κεμπάμπ και το ψητό στην πλέον ποιοτική εκδοχή τους. Δίπλα τους τα dry aged κρέατα ιδιαίτερων κοπών που ωριμάζουν στο ειδικό ψυγείο-βιτρίνα ήρθαν να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Φέτος το εστιατόριο έκλεισε τα 7 και προχωρά στη νέα χρονιά πιο ώριμο από ποτέ και από κάθε άποψη. Η πρόσφατη ανακαίνιση της σάλας την έχει μετατρέψει σε έναν ιδιαίτερα ζεστό χώρο με σπιτική θαλπωρή ενώ η κουζίνα είναι στα καλύτερά της και το σέρβις «πετάει». Μάγειρας με περγαμηνές και εμπειρία χρόνων στις επαγγελματικές κουζίνες σε Ελλάδα κι Ευρώπη, ο Δημήτρης Αγοραστός επιλέγει μόνο τις εκλεκτότερες πρώτες ύλες για την κουζίνα του και αγαπά το πληθωρικό μαγειρευτό φαγητό, ενώ επιμένει πως τα ψωμιά και οι πίτες πρέπει να ζυμώνονται και να ψήνονται καθημερινά στο εστιατόριο. Ο νέος κατάλογος υποδέχεται το χειμώνα με ολοκαίνουρια πιάτα βαθιάς νοστιμιάς από τα οποία κάνουν αίσθηση τα καντίν μπουντού, τα ρεβίθια με τον βουβαλίσιο καβουρμά, μανιτάρια και σουτζούκι, η γίδα με τον τραχανά, η προβατίνα με κουσκουσάκι, το σις κεμπάμπ μοσχάρι, αλλά και γλυκά όπως το καζάν ντιμπί, το κιουνεφέ και το μαλεμπί με ροδόνερο.

info
Πλατεία Ελευθερωτών 4, Χαλάνδρι, τηλ. 2106617353. Το εστιατόρια λειτουργεί καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι κι έχει ξεχωριστό κατάλογο για delivery. Σάββατο και Κυριακή είναι προτιμότερο να κάνετε την κράτηση σας τηλεφωνικά.

 

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr