Το Olivemagazine.gr δίνει τη δυνατότητα σε 3 τυχερούς να κερδίσουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα στο Wagamama της Κηφισιάς ή του Golden Hall! Το Wagamama, συμπληρώνοντας 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα, μεταμόρφωσε φέτος τον κατάλογο αλλά και την εμπειρία που προσφέρει!

Nikos_karanikolas-1961_R

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό:
* Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook
* Στη συνέχεια κοινοποίησε τον διαγωνισμό από τη σελίδα μας στο facebook και όχι από το site μας, ώστε να έχουμε το όνομά σου. Σημείωσε ότι η ανάρτησή σου θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχεις στην κλήρωση.
Εναλλακτικά, στείλε μας mail στο: contest@olivemagazine.gr με θέμα: Wagamama

Έπειτα από κλήρωση 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα με πιάτα που θα σας προτείνει ο σεφ (δεν περιλαμβάνονται ποτά & κρασί).

Nikos_karanikolas-1830_R

Ο διαγωνισμός ισχύει από 19/04/2016 έως και 03/05/2016 (στις 12 τα μεσάνυχτα).
Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 04/05/2016 στις 15.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν και με μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook (τσεκάρετε και το φάκελο “Άλλα” εκτός από τα “Εισερχόμενα”), με το οποίο θα λάβουν και έναν κωδικό που είναι απαραίτητος για την κράτησή τους.

Οι κρατήσεις ισχύουν από τις 5 Μαΐου έως και τέλη Ιουνίου του 2016, κατόπιν συνεννόησης (εκτός Σαββάτου).

Nikos_karanikolas-2027_R

Λίγα λόγια για το νέο μενού
Συμπληρώνοντας 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα και ακολουθώντας τις πρόσφατες αλλαγές του Wagamama στην Αγγλία, το «κακομαθημένο» παιδί της ασιατικής κουζίνας στην Αθήνα μεταμόρφωσε φέτος τον κατάλογο, αλλά και την εμπειρία που προσφέρει. Βασισμένες στην φιλοσοφία “kaizen” για συνεχή καθημερινή αυτοβελτίωση, οι αλλαγές έφεραν πάνω από 21 πιάτα στο κατάλογο, που κέρδισαν τις εντυπώσεις και τις προτιμήσεις για τις εξαιρετικές συνταγές τους αλλά και τα επιλεγμένα και ιδιαίτερα ποιοτικά υλικά τους.

Στον κατάλογο θα ανακαλύψετε την νέα κατηγορία omakase που σας καλεί να εμπιστευθείτε τις επιλογές των σεφ μια πρακτική διαδεδομένη στα ιαπωνικά εστιατόρια, προσφέροντας σας ένα αυθεντικό γευστικό ταξίδι. Η πάντα φιλόξενη και ζωντανή εξυπηρέτηση στο wagamama αναβαθμίστηκε με τον χρόνο να προσαρμόζεται πλέον απόλυτα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του επισκέπτη. Τις αλλαγές συμπληρώνουν ιδανικά αισθητικές πινελιές κομψότητας, όπως η νέα σειρά πιάτων που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Wagamama και οι νέες στολές που αντικατέστησαν την πασίγνωστη κόκκινη μπλούζα με το αστέρι με την οποία to γνωρίσαμε το 1992.

Nikos_karanikolas-0616_R

info
Κασαβέτη 3, Κηφισιά, τηλ. 210 8013100
Κηφισίας 37Α, Golden Hall, Μαρούσι, τηλ. 210 6836842, www.wagamama.com.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr