Θες να μάθεις να φτιάχνεις το μενού για το ιδανικό wine party και να ταιριάζεις σωστά το φαγητό με το κρασί των καλεσμένων σου; Tότε λάβε μέρος στον πρωτότυπο διαγωνισμό του olivemagazinegr που κάνει σε συνεργασία με τα ΒορΟινά, την εκδήλωση που φέρνει κορυφαίους οινοποιούς από τη Βόρεια Ελλάδα -και τα κρασιά τους- στην Αθήνα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό είναι:

✔ Like στη σελίδα μας στο facebook

✔ Like στη σελίδα των ΒορΟινών στο facebook

✔ Share το παρακάτω ⬇ post του διαγωνισμού

* Κάνε εγγραφή στο newsletter μας στο κάτω μέρος της αρχικής μας σελίδας ΕΔΩ

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Έπειτα από κλήρωση 2 τυχεροί θα κερδίσουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν το Cooking class “Wine Party” με την σεφ Ντίνα Νικολάου, την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου, στις 19:00, στο Yoleni’s Flagship store.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 25/1/2019 έως και 30/1/2019 (στις 12 τα μεσάνυχτα). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 31/1/2019 στις 15.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν και με μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook (τσεκάρετε και το φάκελο “Άλλα” εκτός από τα “Εισερχόμενα”), με το οποίο θα λάβουν και έναν κωδικό που είναι απαραίτητος για να παρακολουθήσουν το cooking class.

Λίγα λόγια για τα ΒορΟινά και τις παράλληλες εκδηλώσεις του
Η Αθήνα κινείται ήδη από τις 23 Ιανουαρίου στους ρυθμούς των ΒορΟινών, της εκδήλωσης που φέρνει κάθε χρόνο τους οινοποιούς της ένωσης “Οίνοι Βορείου Ελλάδος” και τα κρασιά τους στην Αθήνα. Πριν την κεντρική εκδήλωση, όμως, που είναι στις 3 Φεβρουαρίου, πραγματοποιούνται στην πόλη παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο των ΒορΟινών, από masterclass και street food events μέχρι cooking class με την αγαπημένη μας σεφ Ντίνα Νικολάου.

Πληροφορίες για το cooking class
Τι προσφέρουμε κατά τη διάρκεια ενός wine party; Τι μεζεδάκια και finger food θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους μας; Η Ντίνα Νικολάου θα δείξει στους 18 τυχερούς που θα βρεθούν κοντά της την 1η Φεβρουαρίου όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν για να οργανώσουν ένα επιτυχημένο wine party. Λάβε μέρος στον διαγωνισμό μας και μπορεί να είσαι κι εσύ ένας από αυτούς.

Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί στον 3ο όροφο του Yoleni’s Flagship store, του γνωστού delicatessen ελληνικών προϊόντων στην Αθήνα την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, ώρα 19:00.
Διεύθυνση: Yoleni’s Flagship store, Σόλωνος 9, Κολωνάκι – Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις: email: info@smart-ideas.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr