Οι Εκδόσεις Πατάκη και το Olivemagazine.gr σας κάνουν δώρο το βιβλίο της Anna-Maria Barouh “Χριστούγεννα στο Σπίτι” και σας εύχονται Χρόνια Πολλά!

Αν µέχρι τώρα τα γιορτινά τραπέζια σάς φαίνονται δύσκολα, µε τις συµβουλές της Anna-Maria Barouh θα διαπιστώσετε ότι µπορεί να γίνουν µια υπόθεση απλή, πρακτική και ευχάριστη, µε εκπληκτικά αποτελέσµατα. Στο βιβλίο της “Χριστούγεννα στο Σπίτι” θα βρείτε 6 ολοκληρωµένα µενού µε απλά καθηµερινά υλικά που χρησιµοποιούνται µε δηµιουργικό τρόπο και εξασφαλίζουν εντυπωσιακό αποτέλεσµα, για 6 διαφορετικά καλέσµατα κατά την περίοδο των γιορτών και όχι µόνο… Οι ιδέες της Anna Maria καλύπτουν από επίσηµα κλασικά Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα δείπνα, γάµους και παιδικά πάρτι µέχρι πιο χαλαρές καταστάσεις, όπως καλέσµατα για πίτσα, ποδοσφαιρικές  βραδιές ή ένα ροµαντικό τετ α τετ.

barouh cover

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό:

* Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook Olivemagazine.gr

* Kοινοποίησε τον διαγωνισμό από τη σελίδα μας στο Facebook και όχι από το site μας, ώστε να έχουμε το όνομά σου ή στείλε mail στο: contest@olivemagazine.gr με θέμα: ΠΑΤΑΚΗΣ.

Έπειτα από κλήρωση 3 τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο της Anna-Maria Barouh, που θα παραλάβουν από τα γραφεία του Olivemagazine.gr (Αγράφων 5, Μαρούσι, 210 6880700), ώρες 10.00-20.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν με μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook (τσεκάρετε και το φάκελο “Άλλα” εκτός από τα “Εισερχόμενα”) ή μέσω mail, όπου θα λάβουν και έναν κωδικό για την παραλαβή του δώρου τους.

barouh trapezi

Ο διαγωνισμός ισχύει από την Παρασκευή 18/12/2015 έως και την Κυριακή 27/12/2015 (στις 12 τα μεσάνυχτα).

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στη facebook page και στο site του Olivemagazine.gr τη Δευτέρα 28/12/2015 και ώρα 15.00.

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Και μια υπέροχη και γιορτινή συνταγή από το βιβλίο!

Μοσχάρι με Κάστανα

Υλικά
¼ φλιτζ. ελαιόλαδο
1,5 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κυβάκια
1 κρεμμύδι λιωμένο στο μούλτι με λίγο νερό
2 πράσα λιωμένα στο μούλτι με λίγο νερό
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο φρέσκο τριμμένο μοσχοκάρυδο
3 ξυλάκια κανέλας
400 γρ. πολύ μικρά κατεψυγμένα κρεμμύδια (οnion pearl)
400 γρ. γλυκό του κουταλιού κάστανο έτοιμο σε βαζάκια με σιρόπι

barouh syntagh

Διαδικασία
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σοτάρουμε το κρέας με το ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο και σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά. Βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο, τα ξυλάκια κανέλας, προσθέτουμε το νερό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για μιάμιση ώρα. Εντωμεταξύ ξεπαγώνουμε τα κρεμμύδια και τα σουρώνουμε. Τα τελευταία 5-6 λεπτά δυναμώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να βράσει χωρίς καπάκι για να πήξει η σάλτσα. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα κρεμμύδια, ανακατεύουμε και περιμένουμε 2 λεπτά πριν αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Προσθέτουμε τα σουρωμένα κάστανα και σερβίρουμε.

info
Περισσότερα για το βιβλίο και τις Εκδόσεις Πατάκη: τηλ. 2103831078, www.patakis.gr

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr