Οι 10 τυχεροί που κερδίζουν τα νόστιμα προϊόντα της Κρητών ARTos είναι οι εξής (τα ονόματα είναι έτσι όπως εμφανίστηκαν στο facebook και στο e-mail):

1. Soula Tzifakis

2. Αλεξάνδρα Βαντώλα

3. Ria Megarchioti

4. Αλεξανδρα Σιγαλα

5. Ορέστης Παυλιόγλου

6. Χριστίνα Καρδασιλάρη

7. Ζαφειρίου Θ. Παναγιώτης

8. Σπύρος Γραμματόπουλος

9. Ελένη Λαζάρου

10. Γιώργος Καρδάσης

Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν τα προϊόντα της Κρητών ARTos (Κριθαροκουλουρίτσες με λιναρόσπορο, Παξιμάδια ολικής με 4 δημητριακά και χαρούπι, Παξιμάδια με λιαστή ντομάτα και ελιές, Κριτσινάκια Μικιό) και ένα βιβλιαράκι συνταγών του Ηλία Μαμαλάκη από τα γραφεία του Οlivemagazine.gr (Εφημερίδα Πρώτο Θέμα, Αγράφων 5, Μαρούσι, 210 6880700) από την Παρασκευή 18/11, ώρες 10.00-20.00.

Για να παραλάβετε το δώρο σας θα σας ζητηθεί και ένας κωδικός, ο οποίος θα σας αποσταλεί στο mail σας ή στη σελίδα σας στο facebook (ελέγξτε στο facebook και τον φάκελο “Αλλα” εκτός από τα “Εισερχόμενα”).

KRHTON-ARTOS-DIAGONISMOS-ANOIGMA

Λίγα λόγια για τα προϊόντα “Κρητών ARTos”
Η Κρητών ARTos είναι μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής παραδοσιακών Κρητικών προϊόντων αρτοποιείας και σνακ υψηλής ποιότητας, με βάση την Κρητική Μεσογειακή Διατροφή. Χρησιμοποιεί μόνο 100% φυσικές πρώτες ύλες, άλευρα ολικής άλεσης και  εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης.

Ιδρύθηκε το 2004 με την εξαγορά μιας παλιάς οικογενειακής βιοτεχνίας παραγωγής Κρητικών παραδοσιακών αρτοσκευασμάτων. H Κρητών ARTos συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες αλυσίδες Supermarkets στην Ελλάδα, ενώ το 20% και πλέον του κύκλου εργασιών της, αφορά πωλήσεις εκτός Ελλάδος σε χώρες όπως Αμερική, Γερμανία, Αγγλία, Κύπρο, Κίνα, Αυστραλία κ.α.

info
http://kritonartos.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr