Οι 3 τυχεροί που κερδίζουν από 2 ασκούς Cavistas Αγιωργίτικο & Μοσχοφίλερο είναι οι εξής:

Ilias Kouloulias
Giwta Zwi
Marios Papadopoulos

Οι νικητές θα πρέπει να τσεκάρουν τα μηνύματά τους (στο facebook -ελέγξτε και τον φάκελο “Αιτήματα μηνυμάτων”) ώστε να πάρουν τον κωδικό που είναι απαραίτητος (εκτός από το όνομά τους) για να παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία του Οlivemagazine.gr (Εφημερίδα Πρώτο Θέμα, Αγράφων 5, Μαρούσι, 210 6880700) από τη Δευτέρα 19-6, ώρες 10.00-20.00.

cavistas-anoigma

Λίγα λόγια για τα κρασιά Cavistas
Μια νέα σειρά προϊόντων με την επωνυμία Cavistas έχει σκοπό την ανάδειξη επιλεγμένων ελληνικών ποικιλιών οίνου σε μορφή ασκού pouch tap.
Πρόκειται για τέσσερις μοναδικές προτάσεις premium προϊόντων που δίνουν τη δυνατότητα στον οινόφιλο να γνωρίσει και να απολαύσει εξαιρετικής ποιότητας κορυφαίες ελληνικές ποικιλίες οίνων με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Η αρχή έγινε με δύο μοναδικά μονοποικιλιακά, το Μοσχοφίλερο και το Αγιωργίτικο, ακολούθησαν δύο εξαιρετικά blends, Μαλαγουζιά-Ασύρτικο & Αγιωργίτικο-Ξινόμαυρο και σε λίγες ημέρες έρχεται το γοητευτικό ροζέ μικρής εκχύλισης τύπου Προβηγκίας από Αγιωργίτικο.

Καινοτομία υπάρχει όμως και στη συσκευασία pouch tap, η οποία λόγω της πρωτοποριακής δομής των υλικών της εξασφαλίζει στο προϊόν υψηλή αντοχή, αντιοξείδωση και εύκολη ψύξη. Επίσης διαθέτει και οικολογικό profile λόγω της απουσίας του κλασικού χαρτονένιου κουτιού και δεδομένου του μικρού όγκου εξασφαλίζει την εύκολη μεταφορά.

info
http://cavistas.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr