Οι 4 τυχεροί που κερδίζουν μοναδικά φυσικά-φυτικά και 100% κατάλληλα για vegans προϊόντα για την ατομική υγιεινή σου αλλά και για την καθαριότητα όλου του νοικοκυριού είναι οι εξής (τα ονόματα είναι όπως εμφανίζονται στο facebook):

Kostas Ioan Papadopoulos
Meri Hanioti
Ελένη Δόξα
Γιαννα Μαρακη

Οι τυχεροί παρακαλούνται να στείλουν mail με τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, δ/νση και κινητό τηλέφωνο) στο olivemagazinegr@gmail.com ή να απαντήσουν στο μήνυμα που θα τους πάει στο fb.

Τι κερδίζουν οι τυχεροί
Οι 4 τυχεροί θα κερδίσουν ένα από τα παρακάτω προϊόντα Αρκάδι (4 συνολικά δώρα):

Το ΑΡΚΑΔΙ παραδοσιακό φυσικό τρίμα σαπουνιού (με δώρο μπουκάλι αντλίας ψεκασμού): ιδανικό «πολυκαθαριστικό», κατάλληλο για χρήσεις γενικής καθαριότητας αλλά και για το πλύσιμο και τον φυσικό καθαρισμό των φρούτων και των λαχανικών. To Φυσικό απολυμαντικό για όλες τις χρήσεις κυκλοφορεί σε νέα συσκευασία με δώρο την πρακτική αντλία.

Το NEO ΑΡΚΑΔΙ φυσικό-φυτικό: 100% κατάλληλο για vegans, υγρό πράσινο σαπούνι χεριών ΑΡΚΑΔΙ, με αντιβακτηριδιακό παράγοντα που καθαρίζει ήπια ενώ λειτουργεί προστατευτικά χωρίς να ερεθίζει το δέρμα.

Τo ΑΡΚΑΔΙ κλασικό πράσινο σαπούνι (σε 4πλάκες): φυσικό-φυτικό, 100% κατάλληλο για vegans, πράσινο σαπούνι κατάλληλο τόσο για τη προσωπική περιποίηση όσο και την καθημερινή υγιεινή.

Τo ΑΡΚΑΔΙ κλασικό λευκό σαπούνι (σε 4πλάκες): φυσικό-φυτικό, 100% κατάλληλο για vegans, κατάλληλο τόσο για τη προσωπική περιποίηση όσο και την καθημερινή υγιεινή.

Λίγα λόγια για τα προϊόντα ΑΡΚΑΔΙ
Αυτή την περίοδο περισσότερο από ποτέ επιλέξτε άφοβα όλα τα φυσικά-φυτικά προϊόντα προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας ΑΡΚΑΔΙ και προστατέψτε όλα τα μέλη της οικογένειας σας αλλά και το νοικοκυριό σας, με την δύναμη των στοιχείων της ελιάς, αλλά και του θαλασσινού αλατιού που περιέχουν. Τα ελληνικά προϊόντα ΑΡΚΑΔΙ έχουν αναγνωριστεί ως 100% κατάλληλα για vegans από τον διεθνή οργανισμό «The Vegan Society» (που είναι ο μόνος αρμόδιος, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, για τέτοιου είδους αναγνωρίσεις), αφού δεν φέρουν κανενός είδους ζωικό παράγωγο, έχουν συσκευαστεί σε χώρους που δε γίνεται επεξεργασία ζωικών προϊόντων ή και υποπροϊόντων, ενώ τόσο η διαδικασία παραγωγής που ακολουθείται όσο και τα ίδια τα τελικά προϊόντα, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Όλα τα προϊόντα ΑΡΚΑΔΙ περιέχουν 100% φυτικής προέλευσης βιοαποικοδομήσιμα συστατικά, είναι υποαλλεργικά & δερματολογικά ελεγμένα (ανά είδος), δεν προκαλούν ερεθισμούς, έχουν ισορροπημένο pH (ανά είδος), δεν περιέχουν συνθετικά ή άλλα τοξικά πρόσθετα και χρωστικές ουσίες και δεν έχουν ελεγχθεί ή δοκιμαστεί σε ζώα.

Θες να μάθεις ακόμα περισσότερα; Μπες ΕΔΩ

 

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr