Οι 6 νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν το νέο ημερολόγιο της αγαπημένης μας συνεργάτιδας και σεφ Ντίνας Νικολάου “Κάθε μήνα Ελλάδα” είναι οι εξής:

1. Maria Mixalaki
2. Αννα Μαραγκου
3. Giota Trahana
4. Olympia Theodoraki
5. Βαρβάρα Αξιώτη
6. Yorgos Arvanitis

Oι νικητές θα πρέπει να στείλουν mail στο contest@olivemagazine.gr με θέμα: Ημερολόγιο με τη διεύθυνση και το τηλέφωνό τους, καθώς και το όνομά τους στα ελληνικά, ώστε να τους στείλουμε το ημερολόγιο ταχυδρομικώς.

nikolaou-hmerologio

Λίγα λόγια για το νέο ημερολόγιο “Κάθε μήνα Ελλάδα”
Ένα ημερολόγιο μαγειρικής με 48 συνταγές για όλη την οικογένεια, νόστιμες και εύκολες. Η αγαπημένη σεφ και συνεργάτιδα του Olive Ντίνα Νικολάου επέλεξε για κάθε μήνα του 2017 μια περιοχή -ή μια πόλη της Ελλάδας- για να συνοδεύσουμε γευστικά τις μέρες μας.

Συνταγές εμπνευσμένες από την τοπική κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα που μας ξυπνούν μνήμες και μας ταξιδεύουν στην κουζίνα της γιαγιάς ή της μαμάς, δοσμένες με μια σύγχρονη εκδοχή. Σα να λέμε, Σπετζοφάι, Κεφτεδάκια με σύγκλινο Μάνης, Πίτσα με σαλάμι Λευκάδας και πιπεριές Φλωρίνης ή Ξανθιώτικες καριόκες…

Στο ημερολόγιο περιλαμβάνονται συνταγές από τις παρακάτω περιοχές: Θράκη, Λακωνία, Μαγνησία, Κέρκυρα, Λήμνος, Σίφνος, Λευκάδα, Κρήτη, Καρπενήσι, Ιωάννινα, Σύρος, Λαμία.

info
Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ (www.minoas.gr)

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr