To olivemagazine.gr και το Varoulko Seaside σου κάνουν δώρο μια υπέροχη εμπειρία για δύο με ξεχωριστές γεύσεις και διάθεση όπως την έχεις ονειρευτεί. Θες να είσαι εσύ ο τυχερός που θα τη ζήσεις μαζί με το έτερον ήμισύ σου την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό είναι:

✔ Like στη σελίδα του Varoulko Seaside στο facebook

✔ Like στη σελίδα μας στο facebook

✔ Share το παρακάτω ⬇ post του διαγωνισμού (Προσοχή: το share πρέπει να γίνει από το fb ή από το βελάκι κάτω από τη φωτογραφία για να έχουμε τα στοιχεία σας)

* Κάνε εγγραφή στο newsletter μας στο κάτω μέρος της αρχικής μας σελίδας ΕΔΩ

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.
Έπειτα από κλήρωση 1 τυχερός θα κερδίσει ένα τραπέζι για δύο άτομα. Η κράτηση ισχύει μόνο για τις 14 Φεβρουαρίου και κατόπιν συνεννοήσεως με το εστιατόριο.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 7/2/2019 έως και 12/2/2019 (στις 12 τα μεσάνυχτα).

Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 13/2/2019 στις 15.00. Ο νικητής θα ενημερωθεί με μήνυμα στη σελίδα του στο facebook (τσεκάρετε και το φάκελο “Αιτήματα μηνυμάτων” εκτός από τα “Πρόσφατα”), με το οποίο θα λάβει έναν κωδικό που είναι απαραίτητος για την κράτησή του.

Tι περιλαμβάνει το μενού
Το Varoulko Seaside υποδέχεται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα μενού αφιερωμένο σε ένα βράδυ που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για δύο. Η ατμοσφαιρική σάλα του Βαρούλκου και η μοναδική θέα στο γοητευτικό Μικρολίμανο ενεργοποιούν τις αισθήσεις και συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για ένα ξεχωριστό δείπνο.

Το μενού που προτείνει ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Γιάννης Παρίκος και η ομάδα τους, αποθεώνει την ελληνική θαλασσινή κουζίνα.

Η αρχή γίνεται με μια αέρινη κρέμα καγιανά για να ακολουθήσει μια βελουτέ τοπιναμπούρ με γαρίδα σε φύλλο κανταΐφι και το ανάλαφρο καβούρι με τραγανό κρουτόν κρέμα αβοκάντο και μαγιονέζα τσίλι. Η συνέχεια περιλαμβάνει ριζότο καραβίδας με μάραθο και τόνο παγιάρ με χρωματιστά ντοματίνια και flakes παρμεζάνας.

Για να κλείσει η βραδιά ειδυλλιακά, ο pastry chef Θοδωρής Μωϋσίδης προτείνει ένα επιδόρπιο – πειρασμό, Crémeux σοκολάτα καραμέλα σε βάση bisquit αμυγδάλου με compote κόκκινων φρούτων και sorbet μανταρίνι αρμπαρόριζα.

Σημειώνεται ότι στο μενού (και στο δώρο) δεν περιλαμβάνονται ποτά ή κρασί.

info
Varoulko Seaside, Ακτή Κουμουνδούρου 54, Μικρολίμανο, Πειραιάς, τηλ. 210 5228400. Ανοιχτά καθημερινά: 13:00 – 01:00. To κόστος του μενού είναι €60/άτομο.

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr